28 / 04 / 2024

Akbank 250 TL'lik hediyenin şartını açıkladı!

Akbank 250 TL'lik hediyenin şartını açıkladı!

Akbank Hepsiburada işbirliğiyle yeni bir hediye çeki kampanyası başlattıklarını duyurdu. Kampanyaya göre Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olanlara Hepsiburada’dan harcayabilecekleri tam 250 TL değerinde çek hediye! İşte kampanya koşulları..



Akbank mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlara Hepsiburada’da harcayabilecekleri tam 250 TL değerinde çek hediye. Kampanyadan faydalanmak için "1004HEPSI250" davet kodu ile Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olduğunuz taktirde 250 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kazanacaksınız. Peki kampanya koşulları neler?

İşte kampanya koşulları..

 

Akbank 250 TL lik hediyenin şartını açıkladı!

Akbank 250 TL hediye çeki kampanyası koşulları neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön