10 / 05 / 2024

Akbank 250 TL'lik hediyenin şartını açıkladı!

Akbank 250 TL'lik hediyenin şartını açıkladı!

Akbank Hepsiburada işbirliğiyle yeni bir hediye çeki kampanyası başlattıklarını duyurdu. Kampanyaya göre Akbank Mobil'den ilk kez Akbanklı olanlara Hepsiburada’dan harcayabilecekleri tam 250 TL değerinde çek hediye! İşte kampanya koşulları..



Akbank 250 TL lik hediyenin şartını açıkladı!

AKBANK- HEPSİBURADA HEDİYE ÇEKİ KAMPANYA KOŞULLARI 2022

Akbank ve Hepsiburada 250 TL hediye çeki kampanyasına ilişkin"1004HEPSI250" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olan müşteriler tam 250 TL değerinde hediye çeki kazanacaklar. Fakat kampanya kapsamında kazanılan hediye çeki yalnızca Hepsiburada'da geçerli olacaktır.

Hediye çeki kampanyasından Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilmektedir.

Bu kampanya yalnızca Akbank Mobil uygulaması üzerinden "1004HEPSI250" davet kodunu kullanıldığı taktirde yapılan başvurular için geçerli olacaktır.

Hediye çeki kampanyasından yalnızca bir kerelik yararlanılabilir.

Hediye çeki kampanyası kapsamında kazanılmış 250 TL Hepsiburada hediye çeki yalnızca Hepsiburada web sitesinde ve Hepsiburada mobil uygulamasında yapacağınız alışverişlerde geçerli olacaktır. Detaylı bilgi için Akbank’ın web sitesinde yer alan Kampanyalar bölümünden detayları inceleyebilirsiniz.

Mobil uygulama üzerinden Akbanklı olmak ve hediye çeki kampanyasından yararlanmak için Akbank Mobil uygulamasını indirerek, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklamak ve davet kodu alanına "1004HEPSI250" kodunu yazdıktan sonra ilerlenip müşteri olunmasıgerekiyor. Detaylı bilgi için Akbank yetkililerine danışınız.

Bu kampanyadan "1004HEPSI250" davet koduyla ilk defa Mobil üzerinden Akbanklı olan herkes yararlanabilir. “ 1004HEPSI250 “ davet kodu girilmemiş ve ilerlenmiş Akbanklı olma süreçlerinde kampanyaya katılım yapılamaz.

Bu kampanyada kazanılan 250 TL tutarındaki Hepsiburada hediye çekinin kullanım süresi 31 Aralık 2023 tarihinde sona erer.

Hediye çeki kampanyasında kazanılmış 250 TL tutarındaki Hepsiburada hediye çeki kodu, müşterilerin "1004HEPSI250" davet kodu ile Akbanklı olma işlemleri tamamlanmasının ardından SMS yoluyla müşterilere gönderilecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön