10 / 05 / 2024

Akbank az önce tüm müşterilerine bu uyarıyı gönderdi! Anında 50 bin TL verecekler

Akbank az önce tüm müşterilerine bu uyarıyı gönderdi! Anında 50 bin TL verecekler

Akbank tarafından müşterilere yönelik kredi uygulamaları devam ediyor. Akbank son olarak müşterilerine gönderdiği mesajda 50 bin TL'lik kredi verileceğini belirtti.



DETAYLAR DA DUYURULDU

Akbank'ın sayfasından şu açıklama yapılarak krediyle ilgili bilgiler de duyuruldu. 

Tüm isteklerinizi kolayca karşılayın diye kişiye özel ödeme planlı İhtiyaç Kredisi ile her zaman yanınızdayız.

Uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri ile isterseniz düğün masraflarınızı karşılayabilir, eşyalarınızı yenileyebilir veya kendiniz için güzel bir tatil planlayabilirsiniz. Acil nakit ihtiyaçlarınız için uygun faiz oranları ve uzun vadeli tüketici kredisi ile hayatınızı kolaylaştırın.

Uygun ihtiyaç kredisi avantajlarından Akbank müşterisi olmasanız bile kolayca yararlanabilirsiniz. Size uygun ihtiyaç kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları ile isteklerinizi hemen gerçekleştirmenin keyfini çıkarın!

İhtiyaç kredisi hesaplama işlemleri gözünüzü korkutmasın. Kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile ilgili kredi faizi, kredi ödeme tutarı, kredi vade tutarı gibi bilgileri öğrenmek ve örnek ödeme planınızı oluşturmak için Kredi Hesaplama Aracı’nı kullanabilirsiniz.

Kredi başvurusu ve kredi çekme için birden çok yolunuz var. Tek bir tıkla webden kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi, cep telefonunuzdan veya size en yakın Akbank Şubesinden ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank Direkt ile internetinizin olduğu her yerden, dilediğiniz an ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapmanız mümkün!


Geri Dön