27 / 04 / 2024

Akbank büyük kırmızı ev ile kredi ve indirim fırsatı sunuyor!

Akbank büyük kırmızı ev ile kredi ve indirim fırsatı sunuyor!

Akbank Büyük Kırmızı Ev'den konut kredisi kullananlar, avantajlı faiz oranları ile ev sahibi olurken ünlü markaların ürünlerinden de indirim elde ediliyor



Akbank, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla konut kredisi kullanacak müşterilerine sadece finansal hizmet vermeyi değil, onların hayatlarına değer katmayı da amaçlıyor.

Akbank'tan konut kredisi alarak ev sahibi olanlar yalnız ev sahibi olurken değil, hayallerindeki evi yaratırken de pek çok avantajdan yararlanmaya devam ediyor. Bu amaçla oluşturulan Büyük Kırmızı Evim avantaj programıyla kredi kullanımı sonrasında dekorasyondan aidata, taşımadan güvenliğe pek çok markada indirim fırsatlarından yararlanmak mümkün oluyor.

Mutfaktan banyoya...
Akbank konut kredisi müşterileri yeni evlerine taşınırken indirimli taşıma hizmetlerinden faydalanabiliyor, yeni mobilya veya beyaz eşya ihtiyacı varsa anlaşmalı markalarda indirimlerden yararlanabiliyor; aldıkları evdeki mutfak veya banyolarını yenilemek istiyorlarsa, yine Büyük Kırmızı Evin anlaşmalı firmaları ile avantajlı fiyatlarla bu ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Ayrıca Akbankta diğer bankacılık hizmetlerinde de avantajlı fiyatlar ile faydalanabiliyorlar.

Büyük kırmızı ev müşterileri Arçelik beyaz eşya grubunda, İntema Mutfak, Vitra ve Artema, Tepe Home, Türk Telekom, Tepe Güvenlik alarm sistemlerinde, Ulusoy Taşımacılık ve Momento hediye paketlerinde pek çok indirim avantajından faydalanabiliyor.
Sözcü


Geri Dön