03 / 05 / 2024

Akbank emekli promosyonunda çıldırdı. Verdikleri para tüm bankaları solladı

Akbank emekli promosyonunda çıldırdı. Verdikleri para tüm bankaları solladı

Emekli vatandaşlar maaşlarına ek zam talep ederken, bankalardan promosyon hamlesi gelmeye devam ediyor. Akbank tarafından emekli maaşları hakkında flaş bir adım atıldı. Akbank emekli maaşlarında promosyon miktarında diğer bankaları adeta solladı.



Emekli vatandaşlar maaşlarına ek zam talep ediyor. Vatandaşlar şu anda yapılan zammın kendileri için yetersiz olduğunu vurguluyor. Bu nedenle emekli vatandaşlar ek gelir arayışına girerken bankalardan promosyon hamleleri de gelmeye devam ediyor. Akbank tarafından son olarak emekli vatandaşlara yönelik flaş bir hamle geldi. Bankanın verdiği rakam diğer bankaların promosyon miktarını solladı. 

EK OLARAK PARA VERECEKLER

Akbank emekli promosyonlarında 7.000 TL promosyona ek olarak 3.000 TL bonus programını başlattı. Toplamda 10.000 TL alabilecek olan emeklilerin promosyon anlaşması yeterli. Herhangi bir şartın bulunmadığı promosyonlarda banka ile yapılacak 3 yıllık promosyon anlaşması ile birlikte ödeme alınabiliyor. Kampanya 31 Temmuz 2023’e kadar devam edeceğinden dolayı Akbank emekli promosyonundan yararlanmak isteyenlerin bu tarihe kadar işlemlerini başlatması gerekiyor.

TOPLAM OLARAK VERECEKLER 

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emeklileri için geçerli olan kampanyada ek bonuslarla ilgili detaylar da belli oldu. 31 Temmuz tarihine kadar promosyon anlaşması yapan ve Akbank bireysel kredi kartı olmayanlar 3.000 TL ek bonus alarak dilediği gibi harcayabilecek. Banka tarafından yapılan açıklamada ise ek bonuslarla ilgili “12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2.500 TL harcama sözüne 3.000 TL chip- para ile toplamda 10.000 TL ödül fırsatından yararlanabileceklerdir. Üstelik, Şubeye gitmeye gerek kalmadan Akbank Mobil ve İnternet veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarınızı kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirsiniz.” denildi.
 


Geri Dön