Ekonomi

Akbank emekli promosyonunda rakam yeniden yükseldi!

Maaşını Akbank'tan alanlar dikkat, yeni açıklama geldi. Akbank daha önce sonlandırdığını duyurduğu emekli banka promosyonu kampanyasını yeniden başlattı ve bunun için de tarih açıkladı. 500 Türk Lirası emekli banka promosyon ücreti vermeye başlayacak

Banka tekrardan 7.500 Türk Lirası emekli banka promosyon ücreti vermeye başlayacak.  İşte Akbank'ın açıklaması...

Emekli maaş promosyonu kampanyaları artık bankalar arasında bir yarış haline geldi. Bu yarış Eylül ayına da sarkarken Akbank, kampanyayı sonlardırdığını duyurmuştu. Fakat bu karardan vazgeçildi. Akbank, emekli maaş promosyonuyla ilgili yenş bir duyuru daha yaptı. 

Akbank daha önce maaşını bankaya taşıyan emekliye 7500 lira verdiğini açıklamış ve kampanya büyük talep görmüştü. Akbank daha sonra yaptığı bir açıklamada ise eylül ayı itibariyle bu kampanyayı bitireceğini bildirmişti.  Fakat bu konuyla ilgili Akbank'tan yeni bir güncelleme geldi ve 7500 liralık promosyon kampanyasının devam edeceği açıklandı ve açıklamada şöyle denildi:

"30 Eylül 2022 tarihine kadar SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler 7.000 TL’ye varan promosyona ek olarak kampanya döneminde verilecek 2 adet fatura talimatına 250 TL ve ilk kez Axess veya Wings alacakların, toplam 1.250 TL ve üzeri harcamalarına 250 TL chip-para fırsatından yararlanıyor. Üstelik maaşlarını şubeye gitmeden Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden kolayca taşıyabilecekler.

Promosyonlardan faydalanabilmek için müşterinin SGK emekli maaşını üç yıl Akbank’tan almayı taahhüt etmesi gerekiyor. Aylık net geliri 1.500 TL’ye kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 4.150 TL ek promosyon, 1.500 TL–2.500 TL arasında olanlara 625 TL promosyon ve 5.175 TL ek promosyon, 2.500 TL ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ve 6.250 TL ek promosyon ödeniyor.

Buna ek olarak, Akbank, SGK emekli müşterilerine maaşları yatmadan iki gün önce hesaplarından para çekme olanağı sunmaya devam ediyor. Akbank’tan emekli maaşı alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı olanların faydanalanbildiği kampanyada müşteriler maaş tarihinden iki gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini %0 faiz ile kullanabiliyor."

Ayrıntılı bilgi: https://www.akbank.com/

Flaş! Emekli promosyonlarına Ocak zammı! Promosyon ödemeleri o rakamın da üzerine çıkıyor!

Dikkat! Uzmanlar uyardı: Emekliliğinizi yakmayın!

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da ulaşım bu saatlerde tamamen ücretsiz olacak!.