07 / 05 / 2024

Akbank emeklilere yönelik promosyonda çıldırdı. Hangi banka varsa solladı geçti acımadı

 Akbank emeklilere yönelik promosyonda çıldırdı. Hangi banka varsa solladı geçti acımadı

Akbank tarafından emekli vatandaşlara yönelik önemli bir kampanya geldi. Banka açıkladığı tutardaki parayı emekli vatandaşlara yönelik faizsiz olarak verecek.



Akbank tarafından vatandaşlara yönelik önemli açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. Akbank tarafından son olarak emekli vatandaşlar hakkında flaş bir açıklama yapıldı. İşte Akbank tarafından yapılan açıklamanın detayları... 
 

Geçtiğimiz aylarda 15 bin TL nakit avans ve 10 bin TL faizsiz kredi veren Akbank BDDK kararları gereği faizsiz krediyi kaldırdı fakat 15 bin TL faizsiz nakit avans kampanyası devam ediyor. İşçiden öğrenciye öğrenciden emekliye herkesin faydalanabileceği 15 bin TL faizsiz nakit avans almak için şartlar neler? İşte kampanyanın detayları…

FAİZSİZ 15 BİN TL VERİLECEK

Akbank emeklileri de kapsayan 15 bin TL faizsiz nakit avans kampanyasını bir kez daha uzatarak 31 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olduğunu duyurdu.

Emeklilerin bu kampanyadan faydalanabilmesi için daha önce Akbank hesaplarının olmaması gerekiyor ya da uzun süredir kullanmamış olmaları gerekiyor bu konu hakkında Akbank müşteri hizmetlerinden bilgi alınabilir. Akbank emeklilere 15 bin TL faizsiz nakit avansı bankanın ilk defa müşterisi olan kişilere veriyor. Öncelikle Akbank Mobil uygulamasını indirmelisiniz ardından açılacak uygulamada müşteri ol adımlarını tamamlamalı ve görüntülü görüşme yapmalısınız. Görüntülü görüşme esnasında müşteri temsilcisi siz yönlendirecektir ancak faizsiz nakit avans kampanyasından yararlanabilmek için öncelikle kredi kartı çıkartmalısınız.


Geri Dön