01 / 05 / 2024

Akbank, İş Bankası'na özendi! Atağa geçti! Tık diye 10 bin TL verecekler

Akbank, İş Bankası'na özendi! Atağa geçti! Tık diye 10 bin TL verecekler

Özel bankalar arasında promosyon yarışından sonra bu sefer de müşterilere yönelik kampanya yarışı başladı. İş Bankası'ndan sonra Akbank da önemli bir kampanyanın detaylarını duyurdu. Gelin detaylara birlikte göz atalım...



Akbank’tan önemli bir açıklama yapıldı. Acil nakit ihtiyacı olan kişilere 30 Kasım tarihine kadar başvurmaları halinde faizsiz 10 bin TL nakit verileceği belirtildi. İhtiyaç sahiplerine ilişkin yaptığı açıklamasında 30 Kasım tarihine kadar Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılara faizsiz 10 bin TL verileceği bildirildi.

Yapılan açıklamanın devamında belirtilen tarihlere kadar yeni Akbanklı olan kişilerin ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 15.12.2022 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.

FAYDALANMAK İÇİN SON BİR SÜRE VAR

15.12.2022 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.12.2022 tarihine kadar faydalanabilecektir.

Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak kampanyadan faydalanabilir. Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabilir.


Geri Dön