Ekonomi

Akbank mevduat faiz oranlarını güncelledi! Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Mevduat faizlerinde yaşanan artış sebebi ile vatandaşlar Türk Lirası'na yönelmiş oldu. Buna göre, elinde doları olanlarda mevduat faizlerini araştırıyorlar. Mevduat faiz oranları kaç TL?, Akbank 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini sabit bırakmasından sonra bankalar mevduat faiz oranlarında değişik yaptı. aydinlik.com.tr'de yer alan içeriğe göre; Mevduat faiz oranları son 1 aydır zirveyi görmüştü. Peki Mayıs ayı mevduat faiz oranları kaç? Akbank hoşgeldin faizi ne kadar veriyor? Akbank 100.000 TL'ye ne kadar faiz veriyor. Mevduat faiz stopajı ne kadar? İşte Akbank mevduat faiz oranları ile ilgili detaylar...

AKBANK MEVDUAT FAİZ ORANLARI

Akbank mevduat faizlerinden yararlanmak isteyen müşterilerine hoşgeldin kampanyası doğrultusunda 92 günlük mevduat seçenlere yüzde 56 oran veriliyor. 32 günlük seçenlere ise yüzde 54 oranında faiz veriliyor.

Akbank mevcut müşterilerine mevduat faiz oranlarını düşürdü. Ayrıca, 100 bin TL'ye kadar olan mevduatlarda ise 32 günlük yüzde 32 faiz verilmektedir. 500 bin TL'de ise mevduat faiz oranları yüzde 36'ya kadar çıkıyor.

Buna göre, uzun vadeli mevduat hesabı açanlar için de stopaj oranlarında da avantajlar sağlanmaktadır.  6 aya kadar (6 ay dahil) yüzde 7,5 , 1 yıldan uzunlara yüzde 2 stopaj uygulanıyor.

Banka banka mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon liranın getirisi ne kadar?

Banka banka güncel faiz oranları! 205 bin TL'ye 32 günde ne kadar faiz veriliyor...

100 bin TL'nin 32 günlük vadesi ne kadar? Banka banka faiz güncel faiz oranları...

Parasını mevduat faizine koymak isteyenlere kritik uyarı! Şube ve internet bankacılığı arasında faiz farkı var!

Parası mevduatta olanlar dikkat! Süre 30 Nisan’da doluyor

Banka banka 600 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar?