22 / 05 / 2024

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank Direct müşterileri için büyük bir kampanya başlatıldı! Şartları ve masrafları olmadan, hesaplarına 54 bin TL trink para yatırılıyor. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için mükemmel bir fırsat sunan bu kampanya, Akbank'ın müşterilerine olan bağlılığını bir kez daha gösteriyor.



Akbank mobil kullananlar 54 bin TL parayı şartsız alıyor! kampanya detayları!

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşterileri için Akbank Direct adlı mobil uygulamayı kullanma imkânı sunuyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadan T.C. kimlik numaranız ve internet bankacılığı şifrenizle giriş yaparak kredi başvurunuzu birkaç dakika içinde tamamlayabilirsiniz.

Başvurunuzun geri dönütünü almanız yalnızca 1 dakika sürüyor ve onaylanması durumunda, nakit paranız hızlıca hesabınıza geçiyor. Bu işlem, müşterilerin finansal ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamalarına olanak tanıyor.

Ramazan'da Yemek Sepetinden vereceğiniz alışverişin 200 TL'si Akbank'tan! Bu fırsat kaçmaz!

Akbank'ın kapısındaki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!

Akbank kredi kartları ile gıda ve market alışverişlerinde yüzde 20 indirim fırsatı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön