02 / 05 / 2024

Akbank müşterileri bu haberi bekliyordu! Anında hesaplara geçiyor! Bu fırsat kaçmaz! İşte detaylar!

Akbank müşterileri bu haberi bekliyordu! Anında hesaplara geçiyor! Bu fırsat kaçmaz! İşte detaylar!

Akbank, müşterilerine özel kampanyalar yapmaya devam ediyor. Bu kampanyaya katılan müşterilere toplam da bin TL verileceği belirtildi. İşte detaylar!



KAMPANYA DETAYLARI NEDİR? KAMPANYAYA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank yaptığı açıklamasında ilk kez Axess veya Wings’e başvuran ve yapılacak her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chip-para verileceğini bildirildi ve kampanyanın 16 Ekim tarihine kadar geçerli olacağı ve bu tarihten sonra geçersiz olacağı ifade edildi.

AKBANK KAMPANYASI 16 EKİM TARİHİNDE SONA ERİYOR!

Kampanya 01.10.2022 ile 16.10.2022 tarihleri arasında, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşteriler, için geçerli olduğu belirtilen duyurunun devamında Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr, tüm ATM ve şubeler ile Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile kredi kartı başvurusunda bulunabileceğiniz aktarıldı.

İŞTE KAMPANYA HAKKINDA YAYIMLANAN DUYURU!

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

  • 01.10.2022 ile 16.10.2022 tarihleri arasında başvurusu onaylanan Akbank müşteriler kampanya kapsamında 15.11.2022’ye kadar yapacakları her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chippara kazanma şansını yakalayacak.
  • Kampanya kazanımı aynı gün içerisinde aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 1.000 TL’lik harcama için geçerli olacağı belirtildi.
  • Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları konusu geçen bu kampanyanın dışındadır.
  • Kampanya bireysel bazda gerçekleştirilecektir.
  • Akbank müşterilerine kampanya sürecince her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL, toplam 1.000 TL’ye varan chipparaya ek olarak, üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanabilir.
  • Kampanyadan kazandığınız chippara, söz konusu işlemi gerçekleştirdiğinizde otomatik olarak Akbank kartınıza yükleme yapılacaktır.

Yeni asgari ücret ne kadar? 2023 yılında asgari ücret ne kadar olacak?

Kamu personeli olmak artık çok kolay! 18-42 yaş aralığındaki ilkokul mezunları elini çabuk tutsun!

Güvenli liman olan doların kaderi belli oldu! O dev bankadan yapılan tahmin ortalığı karıştırdı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön