25 / 05 / 2024

Akbank müşterilerine davet ettiği her kişi başına 150 TL Chip para hediye ediyor!

Akbank müşterilerine davet ettiği her kişi başına 150 TL Chip para hediye ediyor!

Akbank, müşterilerine sunacağı yeni kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ülkemizin önde gelen bankalarından biri olan Akbank, kampanyası sayesinde müşterilerine 1500 TL ödeme yapma fırsatı sunuyor. İşte kampanya detayları...



Akbank, ülkemizin en kapsamlı bankalarından biri olarak müşterilerine yeni bir kampanya sunmaktadır. "Davet Ettikçe Kazandıran" kampanyası müşterilerin favori tarzlarına uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Kampanya kapsamında müşteriler, belirli şartları yerine getirdikleri takdirde 1500 TL ödeme alma şansına sahip olacaklar. Detaylar ise şöyledir...

AKBANK'TAN MAYIS AYINDA BOMBA KAMPANYA!

Akbank, özel bankalardan biri olarak müşterilerine sunduğu kampanyalarla dikkat çekiyor. Nakit para ihtiyacı olan müşterilerine farklı kampanyalarla destek oluyor ve çeşitli fırsatlar sunuyor. Yeni başlatılan kampanya ile birlikte müşterilerine 1500 TL nakit ödeme fırsatı sağlıyor.

Akbank'ın sunduğu kampanyalar arasında en popüler olanı, müşterilerinin sevdiği tarzda kampanyalarla davet ettikçe kazandıran bir sistemdir. Kampanyaya katılmak için belirli şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Akbank mobil uygulaması üzerinden davet kodları alarak nakit ödeme kazanabilirsiniz.

Akbank'ın müşterilerine sunduğu kampanyalar ve fırsatlar her geçen gün daha da genişliyor ve müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı hedefliyor.


Geri Dön