08 / 05 / 2024

Akbank resmen çıldırdı! Verdikleri kredi ve faizi duyanlar kulaklarını temizlemeye gitti

Akbank resmen çıldırdı! Verdikleri kredi ve faizi duyanlar kulaklarını temizlemeye gitti

Akbank tarafından vatandaşlara yönelik çok önemli bir kredi kampanyası başlatıldı. Bankanın verdiği kredi ve faiz oranını duyanlar şaşkınlıkla karşılandı.



Akbank tarafından vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir kampanyanın detayları duyuruldu. Vatandaşlar avantajlı kredi fırsatını daha yakından öğrenmek adına araştırma yapmaya başladı. 
Bu kapsamda Akbank pek çok vatandaşı mutlu edecek yeni bir kampanya başlattı. Bu noktada sıfır faizle 10 bin TL nakit avans verileceği bildirildi. Bu kampanyadan yararlanabilmek için bir de şartın olduğu aktarıldı. Akbank verdiği 10.000 TL avans sayesinde vatandaşların geçimine katkıda bulunmayı hedefliyor.
Akbak’ın sıfır faizle avans kampanyasından yararlanabilmek için bazı koşullara dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi. Kampanyadan 17.10.2022 – 16.12.2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklıların faydalanabileceği ifade edildi.
 


Geri Dön