08 / 05 / 2024

Akbank resmen duyurdu… Hiç faiz ödemeden 25 bin TL’ye kadar çekebilme imkânı!

Akbank resmen duyurdu… Hiç faiz ödemeden 25 bin TL’ye kadar çekebilme imkânı!

Bankalar yeni kredi kampanyalarını peş peşe açıklarken, acil para ihtiyacı olanlar için Akbank’tan çok önemli bir kredi duyurusu geldi.  Çekilen miktarın üzerine hiç faiz eklenmeden geri ödenebilecek.



Akbank tarafından başlatılan yeni kampanya, nakite ihtiyacı olanlar için uygun şartlarıyla adeta fırsat niteliğinde.

Müşterilerini başka bankalara kaptırmamak, üzerine yeni müşteriler eklemek için sık sık yeni kredi kampanyaları düzenleyen bankalar, kredi paketlerini ve koşullarını bir biri ardına açıklamaya başlarken, son açıklama ise Akbank’tan geldi.

Akbank resmen duyurdu… Hiç faiz ödemeden 25 bin TL’ye kadar çekebilme imkânı!

25 BİN TL’YE KADAR ÇEKİLEBİLİYOR

Bankanın şartlarıyla ve sıfır faizle geri ödeme imkanıyla avantaj sunan kampanyasının detaylarına göre, yeni Kredi ve Taksit Avans Kampanyası kapsamında 25 bin TL’ye kadar kredi çekme olanağı bulunuyor.

Peki Akbank'ın sıfır faizli kredi ve avans kampanyasından kimler yararlanabilir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön