20 / 05 / 2024

Akbank resmen duyurdu… Hiç faiz ödemeden 25 bin TL’ye kadar çekebilme imkânı!

Akbank resmen duyurdu… Hiç faiz ödemeden 25 bin TL’ye kadar çekebilme imkânı!

Bankalar yeni kredi kampanyalarını peş peşe açıklarken, acil para ihtiyacı olanlar için Akbank’tan çok önemli bir kredi duyurusu geldi.  Çekilen miktarın üzerine hiç faiz eklenmeden geri ödenebilecek.



Kampanyanın en önemli avantajı ise pek çok kredi faiz oranları yüzde 0.36’dan başlarken  sıfır faizle geri ödeme imkanı vermesi oluyor.

KAMPANYADAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Akbank’ın “Sıfır Faizli Kredi ve Taksit Avans Kampanyası”ndan mobil uygulamadan yeni Akbank müşterisi olanlar yararlanabilecek.

Nisan ayı başında startı verilen kredi kampanyasına Akbank Mobil uygulamasını telefonuna indiren ve "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak işlemini başlatanlar katılabilecek. Bu şekilde yeni Akbank müşterisi olanların krediye başvurması için ilk defa Axess veya Wings karta başvurmuş olmaları ve 22 Nisan 023 tarihine kadar başvuru onay sürecinin tamamlanması şartı bulunuyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 30 NİSAN

Akbank’ın başlattığı avantajlı kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, başvurularını 30 Nisan 2023 tarihine kadar tamamlamış halinde kampanyaya dahil olabilecek.

 Akbank resmen duyurdu… Hiç faiz ödemeden 25 bin TL’ye kadar çekebilme imkânı!

Mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmalarına rağmen hata uyarısı alan veya süreci bir Akbank şubesinden tamamlayan müşterilerin de bu kampanyada yararlanma hakkı bulunacak.

Kampanyaya katılanların, kendilerine gelen SMS’de belirtilen tarihe kadar  15.000 TL’ye kadar  kredi başvuruları, 2-6 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde yüzde sıfır faiz oranı geçerli olurken, belirtilen kredi miktarı ve vade aralığı dışında kalan diğer Taksitli Avans taleplerinde  yüzde 1,36 faiz oranı uygulanacak.

Kampanyanın açıklanan şartlarına göre, başvuran kişi eğer resmi tatil ve hafta sonlarına gelen bir tarihte Akbank müşterisi olduysa, kredinin tanımlanma süreci takip eden ilk iş gününden geçerli olacak şekilde başlayacak ve 2 iş günü içinde işlem tamamlanacak.

Çocuk destek ödemesine ne kadar zam geldi? Nisan ayı ödemesi ne zaman yatacak?

EYT’den emekli olanlar 2 tazminat birden alacak!

Tarım Kredi Market’te bayram öncesi şok indirimler!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön