25 / 05 / 2024

Akbank son kez duyurdu! Akbank müşterileri hemen baksın!

Akbank son kez duyurdu! Akbank müşterileri hemen baksın!

Carrefoursa ile güçlerini birleştirerek yeni bir kampanya hazırlayan Akbank, kampanya kapsamında hediye chip-para vereceğini açıkladı. Akbank, Axess müşterilerinin Carrefoursa’dan yapılan alışverişlerden 100 TL kazanacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya sadece carrefoursa.com internet sitesi veya CarrefourSA mobil uygulamasından yapılacak harcamalarda geçerli olacak. Bu kapsamda, fiziki mağazalarda geçerli olmayacak.

  • Chip-para hediyesi, kampanya şartları yerine getirildikten sonra karta anında yüklenecek. Aynı zamanda, Axess üye işyerlerinde kullanılabilecek. Kampanya kapsamında kazanılan chip-paraları biriktirebilir ve bunun yanı sıra, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.

Akbank son kez duyurdu! Akbank müşterileri hemen baksın!

  • Juzdan vasıtası ile kampanyaya katılım sağlamak amacı ile alışverişten önce “Hemen Katıl” butonuna tıklanması gerekecek. Kampanyanın profil alanında yer alan “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım işlemi yapılacak.

  • Kısa mesaj ile kampanyaya katılmak için, ilk alışverişten önce banka sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından "WEB" yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olmak gerekecek. Belirtilen SMS’in banka sistemine ulaşmasından ve banka tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin müşteriye iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanacak. Katılım sağlamak amacı ile gönderilen kısa mesajlar operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecek.

  • 100 TL chip-para hediye edilecek kampanyaya Axess, Wings, Free, Akbank Kart ve aynı zamanda, Ticari Kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanya kapsamında yer alacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

ING’den bin TL hibe sürprizi! Haberi alan ING’liler resmen sevinçten uçtu!

CardFinans'tan çok konuşulacak karar! 31 Temmuz’da sona erecek!

Garanti BBWA’dan kırmızı alarm! 2 gün içinde bu parayı almazsanız hakkınız yanacak!


Geri Dön