10 / 05 / 2024

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesinde flaş bir açıklama geldi. İki banka müşterilerine yönelik önemli miktarda kredi desteği sunacak.



Akbank ve Denizbank’ın sunduğu en önemli avantaj ise geri ödemelerde sağlamış oldukları bir takım kolaylıklar. Bu iki banka da geri ödemeler için müşterilerine 3 aya kadar erteleme fırsatı sunuyor. Üstelik kişiler almış oldukları krediyi 36 ay vade ile geri ödeyebilecekler. Bu geri ödeme kolaylığı pek çok kişiye oldukça cazip

gelmekte.

Üstelik bankaların sunmuş olduğu faiz oranları da piyasa koşullarına göre oldukça uygun . Son dönemde yaşanan ekonomik çalkantılar sonrasında, pek çok banka kredi faizlerini rekor seviyelerde yükseltmişti. Ancak Akbank ve Denizbank, verecekleri bu 28 bin TL’lik krediye özel düşük faiz oranları ile müşterilerini memnun edebilmeyi de hedefliyor.

Hem erteleme fırsatının sunulması, hem faiz oranlarının düşük tutulması hem de 36 aya kadar vade imkanının sağlanması, müşterilerin çekmiş oldukları kredi tutarlarını geri ödemelerinde büyük kolaylık sağlayabilecek gibi görünüyor.


Geri Dön