19 / 05 / 2024

Akbank A101 alışverişlerinizde 75 TL ödeme yapacak! 15 Ocak'a kadar hemen yararlanın!

Akbank A101 alışverişlerinizde 75 TL ödeme yapacak! 15 Ocak'a kadar hemen yararlanın!

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak akıllarda yer edinen Akbank'tan güzel haber geldi. Hemen bu promosyondan yararlanın. İşte tüm detaylar...



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olarak bilinen Akbank'tan yeni bir kampanya müjdesi geldi. Akbank, 2023'te de çılgın kampanyalar yapmaya devam ediyor. Akbank, Axess internet sitesinde A101'den alışveriş yapan müşterilerine müjdeyi verdi. Akbank Axess'e göre kampanya 15 Ocak 2023'e kadar devam edecek.  Akbank, kampanyanın tüm ayrıntılarını Axess web sitesinde duyurdu. Bahsi geçen kampanyanın adı "Axess’e özel A101.com.tr’de 75 TL chip-para!" olarak açıklandı.

 Akbank A101 alışverişlerinizde 75 TL ödeme yapacak! 15 Ocak a kadar hemen yararlanın!

Akbank, kampanyanın detaylarını şu cümleler ile açıkladı:

"Axess’e özel 1 – 15 Ocak 2023 tarihleri arasında www.A101.com.tr ‘den yapacağınız 750 TL ve üzeri ilk alışverişe 75 TL chip-para hediye!

Kampanyadan faydalanmak için, ilk harcamadan önce Juzdan’dan “Hemen Katıl” butonunu tıklayın veya "A101" yazıp 4566’ya SMS gönderin!"

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön