27 / 04 / 2024

Akbank'ta deprem, inanılmaz kampanya şimdi başladı! Faizleri dibe çekti! 2 İş günü içinde... Görmeyen kalmasın!

Akbank'ta deprem, inanılmaz kampanya şimdi başladı! Faizleri dibe çekti! 2 İş günü içinde... Görmeyen kalmasın!

Son zamanlarda okul alışverişleri, artan fiyatlar derken bankalar kampanyaklarını peş peşe açıkladı. Şimdi de Akbank faiz oranını dibe çekti! İşte ayrıntılar...



ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Kredi Tutarı (TL)Aylık Faiz OranıVade (Ay)Kredi Tahsis Ücreti (TL)Hayat Sigortası Prim Tutarı (TL)Aylık Taksit Tutarı (TL)Toplam Geri Ödeme Tutarı (TL)Efektif Yıllık Faiz Oranı (Yıllık Maliyet Oranı)
7.500%0,991241,25100,15676,418.158,1317,1183

Aylık %0,99 faiz oranı 7.500 TL’ye kadar ve maksimum 12 ay vade ile kullandırılan ihtiyaç kredilerinde, hayat sigortası yapılması durumunda geçerlidir. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının binde 5’i kadar olup, tabloda belirtilen tutara 10% oranındaki BSMV dahildir. “Toplam geri ödeme tutarı”, kredi taksitlerinin toplamı ve tahsis ücretini içermektedir. Hayat sigortası primi 100,15 TL olup, 7.500 TL tutarındaki 12 ay vadeli aylık %0,99 faiz oranlı ihtiyaç kredisi için 35 yaş üzerinden örnek olarak hesaplanmıştır. Hayat sigortası prim tutarı; kredi tutarı, kredi vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişiklik gösterebilecektir.

3600 ek göstergede son dakika! 3600 ek gösterge ne zaman çıkacak, maaşlara etkisi ne? Hemen bakmayan, bin pişman!
Ocak zammında son dakika! Bu kişiler yüzde 65 zam alacak! Asgari ücretliler havalara uçacak!
Vakıfbank'ta deprem! Şimdi açıklandı, başvuran herkese hemen veriliyor! Sakın kaçırmayın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön