02 / 05 / 2024

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Akbank'tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Akbank üniversitelileri unutmadı. Her kesime kampanya yapılan günümüzde bir kampanya da Akbank'tan üniversitelilere geldi. Dijital Platform üyeliklerinin %50’si Üniversiteli Akbank'lı dan kampanyasını merak edeneler için detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.



Elde edilen indirim ücreti, kampanya şartları yapıldıktan sonra harcamayı takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde ödemelerin gerçekleştiği Akbank Banka veya Kredi Kartına yüklenecektir. Örneğin, Ocak ayında yapılan harcamanın ödülü 1-15 Şubat tarihlerinde harcama yapılan karta iade edilecektir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen indirim bedeli geri alınacaktır. İndirim ücretininkullanılmış olması durumunda ekstreye alakalı tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Akbank tan 18-26 yaşa büyük kampanya! Bu habere hemen bakın! Fırsatı kaçırmayın

Kampanyaya konu dijital mecraların abonelik şart ve koşulları ile ücretleme politikaları alakalı marka ve kurumların yetkisindedir. 

Akbank T.A.S’nin bu platformların abone ve ücret politikaları ile bu kampanya zamanınca olabilecek değişiklikler ile alakalı herhangi bir sorumluluğu yoktur.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

14 Şubat yaklaşırken sevdiğinzie en güzel hediye Fibabanka'dan! Çiçeksepeti'nden yüzde 15 hediyeyi kaçırmayın

Netflix şifre paylaşımını durdurmak için bu yolu deneyecek! Hesaplar askıya alınabilir!

Bilgisayar endüstrisi bocalıyor! Yüksek fiyat uygulaması bilerek yapılıyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön