19 / 05 / 2024

Akbank'tan anında 50 bin TL! 

Akbank'tan anında 50 bin TL! 

Gelir belgesiz kredi için düğmeye basıldı! Akbank, direkt 50 bin TL kredi fırsatı sunuyor. Peki, detaylar neler hemen bakın!



Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, nakit ihtiyacı olması durumunda bu bankadaki hesapları üzerinden işlemlerini Akbank Direkt uygulaması üzerinden 7 24 yapabilmektedir. Akbank Direkt uygulamasına giriş yapabilmeniz için bu banka hesabımızın olması ve banka hesabınız üzerinden sizlerde başvurunuzu gerçekleştirebilecek bir kampanya katılmak için internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir. Akbank ayrıca cep telefonunuz üzerinden SMS atarak sizlere kredi imkanı sunan bankaların başında gelmektedir. Sms ile kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, kredi TC kimlik yazarak, 44 25 numarasına mesaj gönderebilir. 

Faiz Oranı: %2,05

Toplam Faiz:  8.713,86 TL

Aylık Taksit: 4.892,82 TL

Toplam Ödeme 58.988,84 TL

Yıllık Maliyet Oranı: %36,93

Tahsis Ücreti: 275,00 TL

Peki, ödeme planı hakkında bilgiler? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön