19 / 05 / 2024

Akbank'tan cebe inen kredi kartı uygulaması başlıyor! İşte detaylar!

Akbank'tan cebe inen kredi kartı uygulaması başlıyor! İşte detaylar!

Akbank, Türkiye’de bir ilk deneyimini yaşatarak cebe inen kredi kartı uygulaması olarak Axess’i kullanıma sundu. Ödeme sistemlerinde görülmemiş bir yenilik olan bu uygulama sayesinde, kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Bu uygulama aynı zamanda Juzdan ile de kullanılabiliyor. 



Akbank tan cebe inen kredi kartı uygulaması başlıyor! İşte detaylar!

Cebe inen kredi uygulaması hangi avantajları sunuyor?

Akbank, yeni uygulaması olan Axess ile 'Cebe İnen Kredi Kartı' yeniliğini Gülse Birsel'in yer aldığı reklam filmi ile televizyon kanallarına taşıdı. Bu yeni özellik sayesinde Akbank müşterileri kaybolmayan chip-para kazanma, pek çok anlaşmalı iş yerinde taksit, indirim ve kampanyalardan yararlanma gibi avantajlara sahip olacaklar. Anında kartın dijital versiyonuna erişim sağlayabilecek olan Akbanklılar kartları olmadan da işlem yapabilecekler. Alışveriş deneyimini üst seviyeye taşıyacak olan bu uygulama çok yakında sunulacak. Axess ile ‘Cebe İnen Kredi Kartı’, eşsiz ve teknolojik kart tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor. 

Akbank'tan flaş açıklama

Akbank, Garanti sıfır faizli kredi veriyor. Bankalar çıldırdı. Alan paraya para demeyecek

Akbank’tan temmuz müjdesi! Geri ödemesiz tam 1.000 TL IBAN numaranıza yatacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön