02 / 05 / 2024

Akbank'tan cebe inen kredi kartı uygulaması başlıyor! İşte detaylar!

Akbank'tan cebe inen kredi kartı uygulaması başlıyor! İşte detaylar!

Akbank, Türkiye’de bir ilk deneyimini yaşatarak cebe inen kredi kartı uygulaması olarak Axess’i kullanıma sundu. Ödeme sistemlerinde görülmemiş bir yenilik olan bu uygulama sayesinde, kullanıcılara kolaylık sağlıyor. Bu uygulama aynı zamanda Juzdan ile de kullanılabiliyor. 



Akbank'ın kullanıcılarak kolaylık sağlayan çözümlerinden olan Axess kartı, devrim niteliğindeki ‘Cebe İnen Kredi Kartı’ özelliğiyle ödeme işlemlerinde avantaj sunuyor. Bu sayede ‘Axess ile İyi Yaşayanlar’, kredi kartlarındaki dijital versiyonlara Juzdan aracılığıyla kolayca erişebilecek. Aynı zamanda kartların adrese ulaşmasına gerek kalmadan alışveriş yapabilecekler. Geleneksel kredi kartı kullanımının tam tersine modern bir kullanım sunan Akbank, cebe inen kredi kartı uygulaması ile büyük kolaylık sağlayacak. İşte Akbank’ın yeni başlayacak olan cebe inen kredi kartı uygulaması ile ilgili tüm detaylar haberin devamında…

Cebe inen kredi uygulaması Axess nedir?

Akbank, Türkiye'de bankacılık sektöründe birçok devrim niteliğinde kullanıcılara yenilikler sunmuştur. Axess de bunlardan biri olup 'Cebe İnen Kredi Kartı' özelliği ile kullanıcılara birçok avantaj sunuyor. Bu özellik sayesinde Akbank müşterileri, kredi kartlarının fiziksel olarak adreslerine ulaşmasını beklemeden internet ve mobil uygulamalar üzerinden kolaylıkla alışveriş yapabilme imkanına sahip oluyorlar. Henüz Akbank müşterisi olmayanlar ise Juzdan, Akbank Web ve Akbank Mobil üzerinden başvurulan kredi kartlarının dijital versiyonlarına ulaşabiliyorlar. Bu süreçte ıslak imza ve benzeri şartlar gerekmediği için mobil uygulamalardan Akbank kartına erişebiliyorlar. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön