29 / 04 / 2024

Akbank'tan inanılmaz kampanya! O kişilere  28 bin TL'lik iPhone 13 hediye!

Akbank'tan inanılmaz kampanya! O kişilere  28 bin TL'lik iPhone 13 hediye!

Akbank yılbaşı çekilişinde iPhone 13 hediye ediyor. Her yıl düzenlenen çekiliş kampanyasında bu  seneki hediyeler ilgi odağı oldu. Akbank müşterileri yılbaşı çekilişine mobil uygulamadan kolayca giriş yaparak katılabilirler. Akbank Yeni Yıl çekiliş hediyesi ve kampanya detayları için tıklayınız...



Akbank'ın 2023 yılbaşı çekilişi dikkat çekiyor. Birçok firma yılbaşına özel kampanyalar planlıyor. Bankalar ayrıca yılbaşında müşterilerine çeşitli indirimler sunmakta ve çekilişler düzenlemektedir. Akbank'ın geleneksel yılbaşı çekilişinde bu yıl çok sayıda teknolojik ürün çekilişi yapılacak.

Akbank yeni yıl öncesi son fırsatı resmen duyurdu! Başvurana tam 1.000 TL... Sakın kaçırmayın! AKBANK YILBAŞI ÇEKİLİŞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

2023 Akbank Yılbaşı Çekilişi mobil uygulama üzerinden girilebilir. Akbank Mobil Yılbaşı çekiliş kampanyasına katılmak için kampanya menüsünden Akbank mobil uygulamasına giriş yapabilirsiniz.

Akbank'ın mobil uygulamasına giriş yapıp 'Kampanyalar' menüsünde yer alan 'Akbank Mobil Yılbaşı Çekilişi' kampanyasına katılabilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön