02 / 05 / 2024

Akbank’tan kredi çekmek isteyenlere müjde! Düşük faiz imkanı!

Akbank’tan kredi çekmek isteyenlere müjde! Düşük faiz imkanı!

Akbank’tan kredi çekmek isteyenlere iyi haber geldi. Akbank, mobil uygulaması üzerinden Akbank’lı olanlara düşük faizli kredi imkanı sunuyor. İşte Akbank kampanyasının detayları…



Akbank’lı olmak isteyenlere bankadan müjdeli haber geldi. Akbank, şimdi mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olanlara düşük faizli kredi imkanı sunuyor.

Verdiği emekli maaş promosyonları ile adından sıkça söz ettiren Akbank, şimdi de mobil uygulaması üzerinden Akbank’lı olacakları sevindirecek bir haber verdi. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıkladığı kampanya bilgilerine göre, Akbank mobil uygulaması üzerinden banka müşterisi olanlara 15.000 TL’ye kadar düşük faizli kredi imkanı sunuyor.

Akbank’tan kredi çekmek isteyenlere müjde! Düşük faiz imkanı!

Peki, Akbank’ın düşük faizli kredi kampanyasından kimler faydalanabilir? İşte Akbank kampanyasının detayları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön