03 / 05 / 2024

Çiftçilere müjde! Düşük faizli 500 bin TL kredinizi hemen alabilirsiniz!

Çiftçilere müjde! Düşük faizli 500 bin TL kredinizi hemen alabilirsiniz!

Milyonlarca çiftçi artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta güçlük çekiyor. Ziraat Bankası'ndan çiftçi olmak isteyenlere düşük faiz ve 10 yıl vade ile 500 bin TL kredi veriliyor. İşte başvuru şartları...



Ziraat Bankası, çiftçi olmak isteyen kişilerin yüzünü güldürüyor. Banka, çiftçilerin üretimine destekte bulunmak amacıyla pek çok kredi imkanı sunuyor. Bu kredilerden biri de 'Kadın çiftçi kredisi' oldu. 

Çiftçilere müjde! Düşük faizli 500 bin TL kredinizi hemen alabilirsiniz!

Milyonlarca çiftçi artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta güçlük çekiyor. Ziraat Bankası tarımsal üretime ve çiftçilere destek olmak amacıyla 6 farklı kredi desteğini uygulamaya aldı. Bu kapsamda 'Kadın çiftçi kredisi' de veriliyor. 

Peki Ziraat Bankası kadın çiftçi kredisi nedir? Kadın çiftçi kredisine nasıl başvurulur? Ziraat Bankası kadın çiftçi kredisine kimler başvurabilir? İşte merak edilen tüm ayrıntılar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön