18 / 05 / 2024

Çiftçilere müjde! Düşük faizli 500 bin TL kredinizi hemen alabilirsiniz!

Çiftçilere müjde! Düşük faizli 500 bin TL kredinizi hemen alabilirsiniz!

Milyonlarca çiftçi artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta güçlük çekiyor. Ziraat Bankası'ndan çiftçi olmak isteyenlere düşük faiz ve 10 yıl vade ile 500 bin TL kredi veriliyor. İşte başvuru şartları...



Kadınların tarımsal ekosisteme dahil edilmesi amacıyla Ziraat Bankası tarafından Kadın Çiftçi Kredisi veriliyor. 

Kadın çiftçilere 500 bin lira kredi fırsatı

Tarımdaki kadın girişimci sayısının yükseltilmesi, kadınların tarımsal üretime yönelik yatırımlarına ve faaliyetlerine destek olunması için kadın çiftçilere düşük faiz ve 10 yıl vade ile 500 bin liraya varan kredi veriliyor. 

Çiftçilere müjde! Düşük faizli 500 bin TL kredinizi hemen alabilirsiniz!

Kadın çiftçi kredisi kapsamında hangi ürünler yer alıyor?

Süt hayvancılığı, arıcılık, serada sebze üretimi, besicilik, et tavukçuluğu ile tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği için kadın çiftçi kredisinden faydalanılabiliyor. 

-Canlı hayvan alımı,
-Basit sera yapımına ilişkin inşaat harcalamaları,
-Faaliyet konusuna ilişkin makine ekipman alımı (traktör hariç),
-Kiralık işletmeler için kira ücreti,
-Faaliyet konusuna ilişkin işletme giderleri için yararlanabiliyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön