18 / 05 / 2024

tarım kredisi başvuru 2022

tarım kredisi başvuru 2022

Milyonlarca çiftçi artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta güçlük çekiyor. Ziraat Bankası'ndan çiftçi olmak isteyenlere düşük faiz ve 10 yıl vade ile 500 bin TL kredi veriliyor. İşte başvuru şartları...

Kentsel dönüşüm kredisine başvuru yapacak İstanbullular dikkat! Yüzde 40'a varan indirim yapılacak!

 Kentsel Dönüşüm kredisine başvuracak İstanbullular, dilerlerse borçlarını kendileri ve yakınları için güvence altına almalarını sağlayan kredi hayat sigortalarını bankalara göre yüzde 40’a varan indirimlerle yaptırabilecek.

Düşük faizli konut kredisi başvuruları ne zaman başlayacak, kimler başvurabilir?

İlk defa konut alacaklara yönelik Orta Vadeli Program (OVP) ile konut kredisi başvuru tarihleri ve şartları, konu ile ilgilenenlerin gündeminde ilk sırada yer alıyor. Peki 1,20 düşük faiz oranı ile İlk Evim konut kredisi başvuruları ne zaman başlıyor? 

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

ABD'de konut kredisi başvuru oranları yüzde 5,7'ye düştü!

ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi yaptığı açıklamada 2023'te tüketici kredisi talebinde kayda değer bir düşüş yaşandığını belirterek, konut kredisi başvuru oranlarının yüzde 5,7'ye düştüğünü açıkladı.

İlk defa konut alacaklar için 1.20 faizli konut kredisi ne zaman açıklanacak? Başvuru şartları belli oldu mu?

Düşük faizli konut kredisi başvuru tarihi ve şartları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ile BDDK'nın çalışmasıyla gündeme geldi. Orta Vadeli Program (OVP) doğrultusunda, ilk defa konut alacak vatandaşlara düşük faizli konut kredisi verilecek. İşte detaylar...

İlk kez ev alacaklar dikkat! 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı? 

Düşük faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 1.20 faizli konut kredisi başvuru tarihleri açıklandı mı?

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı? İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı!

1.20 faizli konut kredisi başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte düşük faizli konut kredisi başvuru şartları ve ödeme planı...

Üniversite öğrencilerine tam tamına 7 bin 500 TL destek müjdesi! Başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın!

Üniversite öğrencileri için tam tamına 7 bin 500 TL destek müjdesi geldi. Söz konusu destek için başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın...

Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler?

Evlilik kredisi başvuru tarihi, ödeme takvimi ve şartları ile ilgili detaylar merak konusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklama sonrasında faizsin evlilik kredisi başvuruları gündemde.

KPSS şartı aranmadan huzurevleri personel alımı yapacak! Başvuru süreci başladı

İŞKUR, huzurevlerine KPSS şartı olmaksızın personel ve işçi alımı için online başvuru sürecini başlattı. İlgilenen adaylar, farklı kadrolarda istihdam edilme fırsatını yakalayabilecekler. İnternet üzerinden başvuru yapabilirler. Hangi kadrolarda alım yapılacak, şartlar neler? 

Türkiye tarımında devrim: Boş araziler üretime geçiyor mu?

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, miras yoluyla geçen tarım arazileri, bağlar ve topraklar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) ev sahipliğinde, 'Dünya'ya Antalya'dan Tarım Mesajı: Antalya Tarım Zirvesi' başlıklı etkinlik gerçekleşti.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarım yeniden başrolde olacak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) ilk kadın yönetim kurulu üyesi olan Işınsu Kestelli, tarımın yeniden yıldız olacağını belirterek, “Değişen dünya düzeni, artan nüfus ve talep Cumhuriyetin 100’üncü yılında tarımı yeniden zirveye taşıyacak” dedi.

tarım kredisi başvuru 2022 Haberi

tarım kredisi başvuru 2022

Ziraat Bankası, çiftçi olmak isteyen kişilerin yüzünü güldürüyor. Banka, çiftçilerin üretimine destekte bulunmak amacıyla pek çok kredi imkanı sunuyor. Bu kredilerden biri de 'Kadın çiftçi kredisi' oldu. 

Milyonlarca çiftçi artan maliyetler sebebiyle üretim yapmakta güçlük çekiyor. Ziraat Bankası tarımsal üretime ve çiftçilere destek olmak amacıyla 6 farklı kredi desteğini uygulamaya aldı. Bu kapsamda 'Kadın çiftçi kredisi' de veriliyor. 

Peki Ziraat Bankası kadın çiftçi kredisi nedir? Kadın çiftçi kredisine nasıl başvurulur? Ziraat Bankası kadın çiftçi kredisine kimler başvurabilir? İşte merak edilen tüm ayrıntılar... 

Kadınların tarımsal ekosisteme dahil edilmesi amacıyla Ziraat Bankası tarafından Kadın Çiftçi Kredisi veriliyor. 

Kadın çiftçilere 500 bin lira kredi fırsatı

Tarımdaki kadın girişimci sayısının yükseltilmesi, kadınların tarımsal üretime yönelik yatırımlarına ve faaliyetlerine destek olunması için kadın çiftçilere düşük faiz ve 10...