29 / 04 / 2024

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 



Artan fiyatlardan sonra o banka tarafından araba alacak vatandaşların sevindiren yeni bir haber yayınlandı. Yayınlanan haber ile beraber düşük faiz ile taşıt kredisi vereceğini açıkladı. Gerekli olan tüm şartlar belli oldu. Hangi banka taşıt kredisi verecek? Kimler bu krediden faydalanabilecek? İşte detaylar… 

 Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacaklara düşük faizli kredi

Artan fiyatlardan dolayı vatandaş bir ürün alırken iki defa düşünmeye başladı. Sıfır veya ikinci el araç almak isteyen vatandaş yeterli parası olmaması durumunda taşıt kredisine başvuru yapmaya başladı. Her banka tarafından yayınlanan krediler dikkatli bir şekilde incelenmeye başlanırken, Yapı Kredi Bankası’ndan gelen sıfır ve ikinci el araçlar için verilecek olan kredi ön plana çıktı.

Kampanya 48 ay vade ile vatandaşa sunulacak. Bu kampanyadan faydalanacak olan vatandaşların Yapı Kredi Bankası müşterisi olması gerekmektedir. Yapı Kredi mobil bankacılık üzerinden bireysel olarak taşıt kredisine başvuru yapılabilir. Krediyi almak isteyenler şubeye giderek veyada anlaşmalı işyerlerinde kullanabilirler. Tabii ki bu krediden yalnızca Yapı Kredi Bankadı müşterisi olanlar değil, diğer bankaları kullananlar da faydalanabilir. Bunun için ise yapılması gereken online üzerinden taşıt kredisi başvurusu yapabilir veya da Yapı Kredi mobil üzerinden görüntülü asistan ile konuşarak müşteri olabilirler. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön