16 / 05 / 2024

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Araba alacak vatandaşların dikkatine!! Bu kredi sayesinde düşük faiz imkanı ile araba sahibi olabileceksiniz. Peki hangi banka tarafından düşük faizli kredi imkanı sağlanacak? 



 Sıfır ya da 2. el fark etmez! Yapı Kredi Bankası düşük  faiz oranlı taşıt kredisi veriyor!

Taşıt kredisinde inanılmaz fırsat

Yapı Kredi Bankasının sunmuş olduğu taşıt kredisi kampanyası ile on yaşa kadar ikinci el araçların finansmanlarına erişim hak kazanılmaktadır. Üstelik verilecek olan taşıt kredisi 48 aya kadar vade ilk haliyle kefil ya da ekspertiz süreci gerekmeksizin kredi puanına göre vatandaşa verilecektir. Yapı Kredi Bankasının çeşitli firmalar ile iş birlikleri bulunmaktadır. Bu iş birlikleri sayesinde taşıt kredisinde daha düşük faiz oranları sunulmaktadır. Kredi hesaplaması yapmak ve hangi taşıt kredisini sizlere daha uygun olduğunu öğrenmek istiyorsanız maliyet tablosunu Kullanarak hesaplamalarınızı yapabilirsiniz. 

Yapı Kredi Bankası tarafından verilecek olan 150.000 TL’lik kredi ikinci el araçlarda geçerli olup 24,36,48 aya kadar vade imkanları ile %2.49 faiz uygulanmaktadır. Bu şartlarda taksitlendirmeler ise sıralı bir şekilde 8964,79 TL, 6986,39 TL ve 6060,52 TL olarak hesaplanmaktadır. Sizlerde bu krediden faydalanmak istiyorsanız müşteri hizmetlerini arayarak banka başvurunuzu tamamladıktan sonra krediyi alabilirsiniz  

Halkbank'tan konut kredisi fırsatı! Ev almak isteyenlere bomba kampanya!

TEB'den düşük faizli kredi fırsatı! Aylık 1942 TL ile siz de rahatça ödeyebilirsiniz!

Evlenmeyi düşünen gençler bu fırsat kaçmaz!  Resmen açıklandı! Bu habere hemen bakın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön