29 / 04 / 2024

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yeni bir otomobil satın almayı düşünüyor veya mevcut arabanızı yenilemeyi planlıyorsanız, Yapı Kredi'nin 48 aylık taşıt kredisi teklifini kaçırmayın! Yapı Kredi'nin geniş kapsamlı finansman seçeneği, size birçok  avantaj sunarak araç sahibi olma yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.



Yapı Kredi, 48 ay vadeli taşıt kredisiyle araba almakta zorluk çeken vatandaşlara cazip fırsatlar sundu. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşlar soluğu Yapı Kredi şubelerinde aldı. Kısa süre önce bu fırsattan yararlanmak isteyenler için başvuru şartlarını duyurdu. Taşıt kredisini almak isteyenlerin Yapı Kredi müşterisi olması gerekmiyor. Yapı Kredi’nin sunduğu 48 ay taşıt kredisi fırsatı hakkındaki tüm detaylar haberimizde yer alıyor…

 Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Nasıl başvuru yapılır?

Yapı Kredi’den gelen avantajlı taşıt kredisine başvuru Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilecek. Kredinin onaylanma sürecini beklemek ve onayının ardından şubeye giderek krediyi almak mümkündür. Eğer Yapı Kredi müşterisi değilseniz bu da hiçbir şekilde engel teşkil etmiyor. Çünkü bu özel fırsat Yapı Kredi müşterisi olmayanlara da sunuluyor. Mobil Yapı Kredi uygulamasını indirip Online Taşıt Kredisi’ne başvurarak hak talep edebilirsiniz.  Sunulan Taşıt Kredisi fırsatıyla başvuranlar yeni ve ikinci el araç sahibi olmaya hak kazanacaklar. Ayrıca bu fırsatta kefil veya ekspertiz zorunluluğu da bulunmuyor. 48 aya varan esnek vade seçenekleriyle siz de yeni veya 10 yaşa kadar ikinci el araç sahibi olabilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön