16 / 05 / 2024

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi'den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yeni bir otomobil satın almayı düşünüyor veya mevcut arabanızı yenilemeyi planlıyorsanız, Yapı Kredi'nin 48 aylık taşıt kredisi teklifini kaçırmayın! Yapı Kredi'nin geniş kapsamlı finansman seçeneği, size birçok  avantaj sunarak araç sahibi olma yolculuğunuzu kolaylaştırıyor.



 Sıfır otomobil almak isteyenlere müjdeli haber Yapıkredi den! Aylık 6 bin taksitle sizin olabilir!

Yapı Kredi’den düşük faiz oranlarıyla yeni ve ikinci el araç kredisi kampanyası detayları

Yapı Kredi farklı firmalarla iş birliği içinde olduğu için uygun fiyatlı araç kredisi sunmuştur. Yapı Kredi, yeni ve ikinci el taşıt kampanyası ile 150.000 TL'ye kadar olan kredi ihtiyaçlarınızı karşılamak için, 24, 36,  48 ay vadeli seçeneklerle ödeme kolaylığı sağlar. Ayrıca sadece %2,49 gibi oldukça rekabetçi bir faiz oranı sunar.

Dolayısıyla 24 aylık vadede 8.964,79 TL ödeyebilirsiniz. Buna ek olarak 36 ay vadede 6.986,39 TL ödeme fırsatınız vardır. Son olarak da 48 aylık vadede aylık 6.060,52 TL ödeme seçenekleri sunulmuştur.  Kampanya ile detaylı bilgi için 444 0 444 veya 0850 222 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilirsiniz.

ATM'den para çekenler dikkat! Bu yenilik en zor anınızda işinize yarayacak

Merkez Bankası'ndan yeni düzenleme geldi! Bugünden itibaren geçerli! Kredi kartıyla nakit avans çekmek isteyenler baksın

6 bankada adeta 7 şiddetinde deprem! Yapı Kredi, Garanti, Akbank, Ziraat ve 2 banka daha açıkladı! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön