27 / 04 / 2024

Halkbank'tan konut kredisi fırsatı! Ev almak isteyenlere bomba kampanya!

Halkbank'tan konut kredisi fırsatı! Ev almak isteyenlere bomba kampanya!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar için bankalardan çeşitli kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde ev fiyatlarındaki artışın ardından vatandaşlar da banka kampanya haberlerini yakından takip ediyor.



Bankalar arasındaki kampanya rekabeti hız kesmeden devam ederken, son olarak Halkbank ev almak isteyen vatandaşlar için yeni bir kampanya haberini duyurdu. ‘Yeni Evim Konut Kredisi’ kampanyası kapsamında düşük faiz oranları ile konut kredisi sunulmaktadır. İşte merak edilen tüm detaylar…

Halkbank tan konut kredisi fırsatı! Ev almak isteyenlere bomba kampanya!

Halkbank konut kredisi kampanyası detayları

Halkbank, ev alma hayali kuranlar için resmi internet adresi üzerinden ‘Yeni Evim Konut Kredisi’ kampanyasını duyurdu. Artan konut fiyatlarının ardından vatandaşlara nakit desteği sağlamak isteyen Halkbank, kredi kampanyasının detaylarını da paylaştı. ‘Yeni Evim Konut Kredisi’ kampanyası kapsamında 0,69 faiz oranı ile birlikte 15 yıl vadeli kredi sağlanmaktadır. Vatandaşlar, 5 milyona kadar konut kredisi imkanından yararlanabilecekler.

Halkbank konut kredisi miktarı bölgelere göre değişkenlik gösterirken, ayrıca bazı şartlar da bulunmaktadır. Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası kapsamında ilk 3 yıl taksit miktarının belli bir bölümü Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan karşılanacak. Bunun yanı sıra konut satış bedelinin de yüzde 5 oranı kadar üretici firmadan alınacak. Peki, bölgelere göre kredi miktarı ne kadar olacak?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön