10 / 05 / 2024

Halkbank'tan konut kredisi fırsatı! Ev almak isteyenlere bomba kampanya!

Halkbank'tan konut kredisi fırsatı! Ev almak isteyenlere bomba kampanya!

Ev alma hayali kuran vatandaşlar için bankalardan çeşitli kampanya haberleri gelmeye devam ediyor. Son dönemlerde ev fiyatlarındaki artışın ardından vatandaşlar da banka kampanya haberlerini yakından takip ediyor.



Halkbank tan konut kredisi fırsatı! Ev almak isteyenlere bomba kampanya!

Bölgelere göre konut kredisi ne kadar olacak?

Halkbank, Yeni Evim Konut Kredisi kampanyası çerçevesinde belirlenen 3 bölge için kredi imkanı sağlanmaktadır. İlk bölgede yani İstanbul için 9 milyon TL’ye kadar kredi, 5 milyon TL destek sunulacak. Şartlar arasında vatandaşların en az 1 sene orada ikamet etmesi gerekmektedir. 2. bölgede de (Muğla, Ankara, İzmir, Bursa, Mersin, Antalya)  vatandaşların en az 1 sene ikamet etmesi gerekmektedir. 2. bölge için de 5 milyon TL’ye kadar, 3 milyon TL destek verilecek.

3. bölge de diğer kalan illere 3 milyon TL’ye kadar kredi desteği sağlanmaktadır. Yeni Evim Konut Kredisi kapsamında 2 milyon TL ödeme yapılıyor ve vatandaşların en az 1 sene o bölgede ikamet ediyor olması gerekir.

Tapunuza sahip çıkın! Bu yollarla tapunuz geçersiz sayılabilir!

TOKİ'den 50 bin konut kampanyası açıklaması: Maliyet artışları...

Oyak Maslak projesi nerede? Oyak Maslak fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön