10 / 05 / 2024

Halbank'tan konut kredisi fırsatı! Hem de ayda sadece 2500 TL ödemeyle!

Halbank'tan konut kredisi fırsatı! Hem de ayda sadece 2500 TL ödemeyle!

Halkbank’ın yeni kampanyası ile sahibinden aylık 2.500 TL ödemeyle ev sahibi olma fırsatı! Banka tarafından sağlanan kampanya ile ilgili detaylar belli oldu. Bu fırsat sayesinde asgari ücretli çalışanlar bile ev sahibi olma şansına sahip olacak.



Halkbank, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için bir kampanya duyurusunda bulundu. Müstakil ve bahçeli köy evi sahibi olmak isteyen vatandaşlar için "Halkbank Gayrimenkul Konut Kredisi Kampanyası" kapsamında 120 aya kadar vadeli destek sunulacak. Bankanın ilanlarına Halkbankgayrimenkul.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bu kampanya ile asgari ücretle çalışan vatandaşlar bile ev sahibi olma şansı elde edebilecekler.

Web sitesinde bankaya geçen konut, arsa, tarla, dükkân işyeri gibi mülklerin ilanlarını da kampanyaları arasında paylaşıyor. Bu ilanlar arasında, depo, apartman daireleri, bahçeli müstakil evler, tarla gibi taşınamayan gayrimenkuller de bulunuyor. Banka, ev sahibi olmanın yanı sıra müşterilerine konut kredisi desteği de sunuyor. 120 aya kadar taksit seçenekleri sunan Halkbank, kira öder gibi ev sahibi olmayı 10 yıla kadar uzanan bir süre içinde mümkün hale getiriyor.

Halbank tan konut kredisi fırsatı! Hem de ayda sadece 2500 TL ödemeyle!

Halkbank gayrimenkul satışı

Halkbank, satışını gerçekleştirdiği konut için destek almak isteyen vatandaşlardan 17 bin TL peşinat talep etmektedir. Ayrıca, 159 bin TL'lik kısmı için de konut kredisi imkânı sunmaktadır.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından binlerce insan hayatını kaybetti. Yaşanan bu felaket depremzedelerin müstakil evlere olan ilgisini arttırdı. Bu talep artışı ise müstakil ev fiyatlarını yükseltti. Banka, elindeki gayrimenkullerle müşterilerine büyük fırsatlar sunuyor.

Banka; müstakil konut, bahçeli dubleks ev isteyenler için birçok ilan sunuyor. Satışa sunulan evlerle ilgili olarak, Halkbank gayrimenkul kategorisi incelenebilir.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön