20 / 05 / 2024

Halbank'tan konut kredisi fırsatı! Hem de ayda sadece 2500 TL ödemeyle!

Halbank'tan konut kredisi fırsatı! Hem de ayda sadece 2500 TL ödemeyle!

Halkbank’ın yeni kampanyası ile sahibinden aylık 2.500 TL ödemeyle ev sahibi olma fırsatı! Banka tarafından sağlanan kampanya ile ilgili detaylar belli oldu. Bu fırsat sayesinde asgari ücretli çalışanlar bile ev sahibi olma şansına sahip olacak.



Halbank tan konut kredisi fırsatı! Hem de ayda sadece 2500 TL ödemeyle!

Halkbank konut kredisi

Banka konut kredisi ihtiyacı olanlar için ise 120 ay vade ve 159 bin TL tutarında kredi imkânı sunuyor. Kredi seçeneği için yalnızca  %1,2 faiz oranı uygulanıyor ve böylece aylık ödeme tutarı sadece 2.507,12 TL oluyor.

Halkbank, konut kredisi almak isteyen müşterileri için tapu belgesi, kimlik ve gelir belgesi gibi belgelerle birlikte kolayca kredi sağlamaktadır. Kredi notu, gelir seviyesi ve alınacak evin tapusu gibi faktörler, konut kredisi alabilme şansınızı da arttırmaktadır.

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, ING, Yapı Kredi, Garanti... Emekliler hakkında flaş gelişme, bankalar hareketlendi

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank ve Vakıfbank'tan son dakika! SPK tahsisli sermaye artırımını onayladı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön