30 / 04 / 2024

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank başlattığı kampanya kapsamında sadece bir SMS ile 800 TL kazanmayı mümkün kılıyor! Detaylara göre, kampanya katılmak için gereken tek şey bir SMS göndermek. Gönderilen SMS sonrasında ise hemen hesaplara 800 TL yatırılıyor.



Halkbank, müşterilerine harcarken kazandıran bir kampanya ile karşımıza çıkıyor. Ülkemizde son 2-3 yıldır yaşanan olumsuzluklar nedeniyle ürün ve hizmetlerde beklenmeyen zamlar gerçekleşti. Bu durum, vatandaşların alım gücünü ciddi şekilde düşürdü. Ancak marketlerin ve bankaların sunduğu indirim kampanyaları, vatandaşların hayatını biraz olsun kolaylaştırmaya başladı.

Market indirimlerini ve banka kampanyalarını takip etmek, vatandaşların bütçelerine büyük katkı sağlıyor. Bu nedenle, halkımız en uygun yerleri araştırarak, avantajlı alışveriş yapmaya çalışıyor.

Halkbank'ın başlattığı Parafpara kampanyası ise vatandaşlar için oldukça avantajlı bir fırsat sunuyor. Harcadıkça kazandıracak bu kampanya, vatandaşların bütçelerine destek olacak.

 Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank market alışverişlerine 800 TL Parafpara hediye! 

Halkbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamayla müşterilerine bir kampanya duyurdu. 20 Nisan tarihine kadar yapılacak alışverişlerde müşterilere 800 TL'ye kadar Parafpara hediyesi verileceği belirtildi.

Ayrıca, 20 Nisan 2023 tarihine kadar yapılacak yurt içi market harcamalarında 2.500 TL ve üzeri harcama yapan müşterilere 200 TL hediye kazanma fırsatı sunulacak. Bu kampanyadan yararlanmak için ikinci ve üçüncü alışverişlerde 250 ile 350 TL arasında Parafpara hediyesi kazanılabilecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön