21 / 05 / 2024

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank başlattığı kampanya kapsamında sadece bir SMS ile 800 TL kazanmayı mümkün kılıyor! Detaylara göre, kampanya katılmak için gereken tek şey bir SMS göndermek. Gönderilen SMS sonrasında ise hemen hesaplara 800 TL yatırılıyor.



 Halkbank SMS atana 800 TL veriyor! Bu bomba fırsat için yapmanız gereken çok basit!

Halkbank Parafpara kampanyasına nasıl katılım sağlanır? 

Halkbank, müşterilerine sunduğu kampanya ile ev ihtiyaçlarınızı karşılamak için alışveriş yaparken aynı zamanda para kazanmanızı sağlıyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gereken tek şey, MARKET boşluk kartınızın son 6 rakamını yazarak 3404 numarasına SMS göndermek.

Kampanyaya katılım sağladıktan sonra, ilk alışverişinizde 200 TL, ikinci alışverişinizde 250 TL ve üçüncü alışverişinizde 350 TL olmak üzere toplamda 800 TL kazanabilirsiniz. Böylelikle, alışveriş yaparken ekstra bir gelir elde etme fırsatını yakalamış olacaksınız.

Halkbank'ın bu kampanyası ile evinizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir ve aynı zamanda para kazanabilirsiniz. Siz de hemen kampanyaya katılım sağlayarak kazançlı alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Halkbank ve Vakıfbank'tan son dakika! SPK tahsisli sermaye artırımını onayladı!

Kamu bankalarında son dakika fırtınası! Önce Ziraat Bankası, şimdi de Halkbank ve Vakıfbank açıkladı!

Halkbank'tan 18-55 yaş arası kadınlar için bomba kampanya! Kampanya detay ve şartlar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön