18 / 05 / 2024

Akbank'tan müşterilerine müjde! ihtiyaç kredisi 50 bin TL olarak veriyor!

Akbank'tan müşterilerine müjde! ihtiyaç kredisi 50 bin TL olarak veriyor!

Akbank, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak adına kredi imkanlarını genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda, banka 50 bin TL'lik kredi sağlama sözü verdi ve bunu uygun bir faiz oranıyla sunacağını bildirdi.



Akbank tan müşterilerine müjde! ihtiyaç kredisi 50 bin TL olarak veriyor!

36 ay vade için belirlenen aylık taksit tutarı

İhtiyaç kredisi geri ödemesi, birçok insanın kafasında soru işaretleri uyandıran bir konu olarak karşımıza çıkıyor. 36 ay vade seçeneğini tercih edenler için aylık ödeme tutarı 2477 TL olarak belirlenmiştir. Ancak, kesin tutarları öğrenmek için en doğru adım, Akbank'a başvuruda bulunmaktır. Kredi başvuruları Akbank’ın internet veya mobil bankacılık uygulamaları üzerinden yapılabiliyor. Kredi çekmek isteyen kişilerin ödeme planını ve kredi tutarlarını bütçelerine göre belirlemeleri geri ödeme açısından önem kazanıyor.

Akbank'tan müşterilerine önemli açıklama!

3 bankada peş peşe çok büyük deprem! Ziraat, Akbank, Garanti resmen açıkladı! Hemen bakın!

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor mu? Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön