30 / 04 / 2024

Emekilere müjde. O banka 10 bin TL verecek. Emekliler şaşkına döndü

Emekilere müjde. O banka 10 bin TL verecek. Emekliler şaşkına döndü

Emekli vatandaşlar bankaların ödedikleri promosyon rakamlarını araştırıyor. Bir banka tarafından emekli vatandaşlarımıza yönelik 10 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.



Emekli vatandaşlarımız enflasyondan en çok zarar gören gruplar arasında yer aldı. Emekli vatandaşlarımızın enflasyondan zarar görmesinin ardından en çok araştırdıkları konuların başında banka promosyonları gelmeye başladı. Bir banka tarafından emekli vatandaşlarımıza ödenecek promosyon miktaro hayli artırıldı. 

TEMMUZ AYINDAKİ ZAMMIN ARDINDAN KAMPANYALAR PEŞ PEŞE HAREKETE GEÇTİ 

Temmuz ayındaki emekli zammının ardından, geçim konusunda zorlanan emekliler için çeşitli kampanyalar hayata geçirildi. Bu kampanyaların en önceliklileri, devlet destekli kamu bankalarının sunmuş olduğu promosyon ve avantajlardı. Ayrıca özel bankalar da bu rekabete katılarak, 16 milyon emekliye finansal destek sağlamak için çeşitli kampanyalar düzenledi. Son olarak, İş Bankası da emekliler için yeni bir kampanya ile dikkatleri üzerine çekti.

Emeklilere jest İş Bankası'ndan geldi! Emeklilere yönelik kampanyalarla ilgilenen bankalar arasında öne çıkan İş Bankası, finansal sıkıntı yaşayan emeklileri sevindirecek bir kampanya düzenledi. İş Bankası'nın son kampanyası, emekli müşterilere maddi rahatlık sağlamayı amaçlıyor.

EMEKLİLERE YÖNELİK 10 BİN TL ÖDEME YAPILACAK

Kamu bankalarının ardından emekliler için kampanyalar ve promosyonlar sunan özel bankalardan biri olan İş Bankası, emekli müşterilere 10.000 TL'lik bir destek ödemesi yapma kararı aldı. Bu kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin tek yapmaları gereken, 30 Ağustos tarihine kadar başvuru yaparak kampanyaya katılmak. İş Bankası, başvuruda bulunan emeklilerin ödemelerini sadece 3 gün içinde hesaplarına yatıracağını da açıkladı.

İş Bankası, bu kampanyaya katılmak isteyen emeklilere hızlı ve kolay başvuru imkanı sunuyor. Mobil şube ve internet bankacılığı üzerinden yapılacak başvurular sayesinde emekliler, ödemelerini hızlıca alabilecekler. İş Bankası, başvuran emeklilerin ödemelerinin 3 gün içerisinde hesaplarına geçeceğini de belirtti.


Geri Dön