02 / 05 / 2024

Akbank’tan rekor promosyon! Son gün belli oldu!

Akbank’tan rekor promosyon! Son gün belli oldu!

Akbank, emekli maaşı promosyon tutarını yeniden güncelledi. SGK ile yapılan görüşmelerin ardından baş döndüren promosyon yarışına özel bankalar da dahil oldu. Akbank, yüksek promosyon konusunda dikkat çeken bankalar arasında. Peki Akbank ne kadar promosyon veriyor?



Bankalar emeklileri ikna etmek ve maaş ödemelerini bünyelerinde tutmak için fena yarışa girdi. Bankalar arasındaki rekabet iyice kızıştı, sonuç da emeklilere yaradı. Akbank, emekli maaş promosyon tutarında ön plana çıkan bankalar arasında başı çekiyor.

Peki Akbank’ın emekli promosyonu ne kadar? Akbank emeklilere ne kadar promosyon ödüyor?

Akbank’ın internet sitesindeki açıklamalara göre SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan emekilere 7 bin liraya varan promosyon veriliyor. Fırsat bununla sınırlı değil. Aynı zamanda maaş yatmadan 2 gün önce yüzde sıfır faizle para çekme fırsatı da sunuluyor.

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 30 Kasım 2022’ye kadar Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı taahhüt eden emekliler 7.000 liraya varan promosyon fırsatından faydalanabilecek.

Peki maaşını Akbank’a taşımak isteyenler başvuruyu nasıl yapacak?

Akbank’ın emekli promosyon fırsatından faydalanmak isteyen emekliler başvuru yapmak için banka şubesine gitmek zorunda değil. Akbank’ın Mobil ve İnternet şubesinden veya çağrı merkezi aracılığıyla emekliler maaşlarını Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilirler.


Geri Dön