02 / 05 / 2024

Akbank’tan emeklilere 7 bin TL promosyon fırsatı! Son gün belli oldu!

Akbank’tan emeklilere 7 bin TL promosyon fırsatı! Son gün belli oldu!

Akbank’ın emekli maaşı promosyon tutarı yeniden düzenlendi. SGK ile yapılan görüşmelerin ardından çılgın rakamlara özel bankalar da katıldı. Akbank, yüksek promosyon konusunda başı çeken bankalar arasında. Peki Akbank emekli promosyonu ne kadar? Akbank ne kadar promosyon veriyor?



Bankalar maaş ödemelerini bünyelerinde tutmak içi adeta yarışa girdi. Emeklileri ikna etmeye çalışan bankalar arasındaki rekabet iyice kızıştı, sonuç emeklilere yaradı. Akbank, emekli maaş promosyon tutarında geride kalmadı.

Peki Akbank’ın emekli promosyon tutarı ne kadar? Akbank ne kadar promosyon veriyor?

Akbank’ın resmi web sitesindeki bilgilere göre SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyanlara 7 bin liraya varan promosyon ve maaş yatmadan 2 gün önce yüzde sıfır faizle para çekme fırsatı sunuluyor.

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 01 Kasım 2022 ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında Akbank’a taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı taahhüt eden emekliler 7.000 TL’ye varan promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

Peki maaşını taşımak isteyenler nasıl başvuru yapacak?

Bu promosyon fırsatından yararlanmak isteyen emeklilerin banka şubesine gitmesine gerek kalmıyor. Akbank Mobil ve İnternet veya çağrı merkezi aracılığıyla emekliler maaşlarını kolayca Akbank’a taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabilir.


Geri Dön