16 / 05 / 2024

Akbank'tan son dakika destek müjdesi! Yüzde sıfır faizle verilecek! Sakın kaçırmayın!

Akbank'tan son dakika destek müjdesi! Yüzde sıfır faizle verilecek! Sakın kaçırmayın!

Akbank’tan nakit sıkıntısı yaşayanlara müjdeli bir haber geldi. Yüzde sıfır faizli 15 bin TL’ye varan nakit avans imkânı sağlayan Akbank, bu kampanyanın sadece mobilden Akbank’lı olanlara özel düzenlendiğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanyadan 13 Haziran 2023 – 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonuna tıklayarak uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk kez tamamlayan yeni Akbanklıların yararlanabileceği belirtildi.

  • Yukarıda aktarılan tarihler arasında yeni Akbanklı olan kişilerin; ilk defa esas Axess veya Wings karta başvuru yapmaları ve 25 Eylül 2023 tarihine kadar başvurularının teyit edilmesinin gerektiği öğrenildi.

 Akbank tan son dakika destek müjdesi! Yüzde sıfır faizle verilecek! Sakın kaçırmayın!

  • 25 Eylül 2023 tarihine kadar başvurusu teyit edilen kişilerin, taksitli avans limitleri kapsamında kampanyadan 30 Eylül 2023 tarihine kadar faydalanabileceği aktarıldı.

  • Kurye akışı ile Akbanklı olma aşamasını tamamlayacak olan kişilerin, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları Akbank’a ulaştırmasının ardından kredi kartı başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabileceği ifade edildi.

  • Mobil uygulamadan Akbanklı olma sürecini başlatmış fakat hata almış ya da süreci şubeden tamamlamış kişilerin de söz konusu kampanyadan yararlanabileceği vurgulandı. Mobil uygulama ya da Akbank Şube’den Akbanklı olanların Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com vaxess.com.tr ve aynı zamanda wingscard.com.tr kanalları vasıtasıyla kredi kartına başvuru yapabileceğinin altı çizildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Emekli maaş farkı Temmuz 2023 ödemelerinde son dakika! Emekliler hemen gün gün açıklanan bu tarihlere bakın!

Temmuz 2023 emekli maaşında son dakika gelişmesi! Tüm maaşlar tek tek belli oldu!


Geri Dön