29 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan sonra kameraların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan birtakım açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kısa çalışma ödeneğinin 2 ay uzatıldığını açıkladı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki saat 15.50'de başlayan ve basına kapalı toplantı, 3 saat 20 dakika boyunca devam etti. Erdoğan toplantı sonrası birtakım açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

“7 Temmuz 2023 tarihinde Ukrayna Devlet Başkanı Sayın Zelenski, Türkiye’de misafir ederek gündemimizdeki konuları ele aldık. Zelenski, 500 günden fazla süredir süren savaşın bitmesiyle ilgili görüşlerimizi paylaştık. Üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu söyledik.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

31 MART 2024 MAHALLİ SEÇİMLERİ

“14 Mayıs 2023 ve 28 Mayıs 2023 seçimlerinde sağladığımız başarıyla 31 Mart 2024 tarihindeki mahalli idareler seçimleriyle tahkim etmeyi amaçlıyoruz. Gerçek belediyecilik hizmetlerinden mahrum kalan illerimiz için önümüzdeki seçimler fırsattır. Vatandaşlarımızın da desteği ile beraber bu tarihi fırsatın heba olmasına izin vermeyeceğiz.”

"NİHAİ KARARI TBMM VERECEKTİR"

“Kritik dönemde tertiplenen NATO zirvesi, terör başta olmak üzere tezlerimizi dillendirdiğimiz, önemli kazanımlar sağladığımız uluslararası toplantı oldu. NATO tarihinde ilk kez Terörizmle Mücadele Özel Koordinatörü atanacağı ifade edildi. NATO'nun genişlemesine verdiğimiz ilkesel desteği belirtirken, Türkiye'nin beklentilerini açık ve net bir şekilde ortaya koyduk.”

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından diğer satırbaşları... 


Geri Dön