03 / 05 / 2024

Akbatı Alışveriş Merkezi, Esenyurt'un gözbebeği oldu!

 Akbatı Alışveriş Merkezi, Esenyurt'un gözbebeği oldu!

Esenyurt'ta 220 milyon yatırımla kurulan Akbatı Alışveriş Merkezi, 200'e yakın mağazası ve 3 bin araçlık otoparkı ile dünya mutfaklarına yer vererek dünyaca ünlü markaları da içinde barındıran bir sosyal alan oldu



Alışveriş merkezi ve rezidanslarıyla kalite ve konfor anlayışını en üst seviyelere taşıyan ve yaşam merkezi olan Akbatı Esenyurt'un yıldızı oldu. Akmerkerkez projesinin de yaratıcısı olan dünyaca ünlü ABD'li Development Design Group DDG tarafından tasarlanan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi; tasarımı, iç avluları ve galerileriyle günümüz modern insanına hitap eden seçkin bir yaşamın simgesini temsil ediyor.


Konfor ve kalite anlayışını zirveye taşıyor


İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak hayata geçen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üzerinde yer alan 21 katlı Mavi Kule ve 11 katlı Yeşil Kule’de loft, pent-house, düz, dubleks ve teraslı olmak üzere toplam 348 rezidans bulunuyor. Yaşamın başladığı Akbatı Residences’ta rezidans sahiplerine özel, sosyal ve spor alanlarda kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, pilates, masaj odası, fitness odası ve cafeden oluşan benzersiz bir ortam sunuluyor. Peyzaj düzenlenmesi içinde lavantalı bahçeleri, nilüfer bahçesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk havuzu ve oyun alanları, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları yer alırken, ayrıca TV lounge ve Business Center gibi özel ortamları ile kalite ve konfor anlayışını zirveye taşıyor.


İçinde yaşam var


220 milyon dolar yatırımla bölgenin ekonomik canlılığına büyük Ölçüde katkı sağlayan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde, 4 kat üzerinde net 65.400m2 kiralanabilir alan içinde 200’e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dinlenme ve buluşma adresi olacak özel tasarımlı alanlar, çocuk oyun ve eğitim alanları ile 3.000 araçlık otopark yer alıyor.


Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni benzerlerinden ayıran en büyük farklılıklarından biri olan Festival Park’ta düzenlenen kültürel etkinlikler, konserler ve festivaller ile bölgenin yeni buluşma noktası oluyor.


Dünya mutfaklarını buluşturan restaurantların yer alacağı Restaurantlar Meydanı ile yer alacağı ziyaretçilerine birçok olanak sunan Akbatı yaşayan bir merkezde olması beklenen tüm özellikleri içeriyor.


Yerli ve yabancı en seçkin mağazalar Akbatı'da


Dünyanın önde gelen markalarını ziyaretçile riyle buluşturan, seçkin marka karmasına sahip Akbatı AVYM’de, H&M, Zara, Marks&Spencer, Hugo Boss, Lacoste, Tommy Hilfiger, Napapijri, GAP, Swarovski, Starbucks gibi yabancı markaların yanı sıra, 5M Migros, Boyner, LC Waikiki, Teknosa Exxtra, Koçtaş, Arçelik, Beymen Club, DKSA, Hotiç, Mavi Jeans, Remzi Kitabevi gibi önde gelen Türk markaları da yer alıyor. Çocukların ve gençlerin büyük ilgi gösterdiği Macere Adası, Lazer Arena ve bowling salonunun yanı sıra Cinemaximum tarafından işletilen sinema salonları da Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yer alıyor.


Zaman




Geri Dön