01 / 05 / 2024

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 



Sentez Merter Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen ‘Sentez Merter' tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını bir araya getiren bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi, sektörün 300 önemli yatırımcısına tanıtıldı.

SENTEZ MERTER MARKALARIN ÜSSÜ KONUMDA!

Uluslararası bir merkez olarak hayata geçen ‘Sentez Merter’in proje pazarlama şirketi K&B Property Türkiye Genel Müdürü Kudret Hazer ‘Sentez Merter’in hazır giyim sektörünün önde gelen markalarının üssü konumda bulunduğunu söyledi.

‘Sentez Merter’in, yatırımcılarına kredi kullanımına uygun ve 24 ay vade imkanıyla sunulan tapulu ticari alanları kendini 13 yılda amorti ediyor.

 İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

SENTEZ MERTER: BÖLGENİN İMZA MARKASI!

Sentez Merter Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirilen ‘Sentez Merter’in bölgenin imza markası konumunda olduğunu belirten Kudret Hazer, kadın giyimin öncü markalarını tek çatı altında topladıklarını ifade etti.

Hazer, toplantıda yaptığı konuşmad tekstil ve hazır giyim sektörünün önemli yatırımcılarını aynı çatı altında buluşturduklarını ve Sentez Merter’i, bu hacimde yapılan en kapsamlı yeni nesil kadın tekstil alışveriş merkezi olarak tanımladıklarını açıkladı.

Hazer Sentez Merter ile  uluslararası bir merkez yaptıklarını belirterek.'' Buradaki markalar dünyaya satış yapan, Türk tekstil sektörünü yurt dışında temsil eden markalar. Sentez Merter’in bulunduğu bölgenin yakın gelecekte ‘çarşılar sokağı’ haline geleceğini öngörüyoruz. Bölgenin ve bölgedeki yatırımların değeri çok daha fazla artacak. Sentez Merter’i bölgenin imzası olaraknitelendiriyoruz” diye konuştu.

 İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

SENTEZ MERTER 240 TİCARİ AŞANDAN OLUŞUYOR!

Sentez Merter, 24 bin metrekare kapalı alanda 240 ticari alandan oluşuyor. Sektörün her türlü ihtiyacını karşılamasına olanak veren ‘Sentez Merter’, 23 metrekare ila 137 metrekare arasında değişen ve istenildiğinde modüler olarak büyütülebilen dükkanlardan oluşuyor.

Dükkanların yüzde 50’sinin satıldığı alışveriş merkezinde satış ve kiralama süreci devam ediyor.

SENTEZ MERTER DÜKKAN FİYATLARI NE KADAR? 14 EYLÜL 2023 FİYAT LİSTESİ

Sentez Merter'de dükkanlarda 24 ay vade sıfır faiz fırsatı sunuluyor.  Sentez Merter'de kiralık dükkanların fiyatı 1.200 dolar ve 4.bin dolar arasında değişiyor. Tapuları hemen teslim edilen dükkanların fiyatı 300 bin dolardan başlıyor.

Sentez Merter'de satılık ve kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Geri Dön