27 / 04 / 2024

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Kadın modasına yön verecek alışveriş merkezi olarak lanse edilen ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açıyor. Sentez Merter'de 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı sunuluyor.



Türkiye’nin hazır giyim merkezleri arasında yer alan Merter’in, en büyük ve en yeni toptan kadın hazır giyim alışveriş merkezi kapılarını açmak için gün sayıyor. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, tekstil ve hazır giyim sektörünü tek çatı altında toplayan ve kadın modasına yön verecek olan ‘Sentez Merter’ 1 Eylül tarihinde kaplarını açıyor.

Paylaşılan detaylara göre, tekstil ve hazır giyim sektörü temsilcileri arasında yapılan bir anket sonrasında inşa edilmesine karar verilen ‘Sentez Merter’ projesinde 24 bin metrekare kapalı alanda 240 ticari alan yer alıyor. 

Sektörün her türlü ihtiyacını karşılamasını sağlayan ‘Sentez Merter’ restoran, döviz bürosu, defile alanı, showroom, toplantı odaları,   kafe, banka, otopark ve vale hizmetleri gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor. Yaptığı açıklamada Sentez Merter projesinin Sentez Merter Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçirildiğini dile getiren K-B Property Türkiye Genel Müdürü Kudret Hazer, söz konusu projenin aynı zamanda eski ve güvensiz yapı stoğu olan yapıların altlarına sıkışmış dükkanlar için de yeni nesil bir alternatif olduğunu dile getirdi.

Sentez Merter 1 Eylül de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Yeni nesil pazar yeri

Paylaşılan detaylara göre, alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ hakkında da önemli açıklamalar yapan Kudret Hazer uzun süredir heyecanla üzerinde çalıştıkları Sentez Merter projesinin hazırlıklar tamamlandığını söyledi. 

Açıklamasında yeni nesil kadın giyim alışveriş merkezin 1 Eylül tarihinde açıyoruz. Sentez Merter projesinin hayata geçmeden önce bir anket yapıldığını belirten K-B Property Türkiye Genel Müdürü Kudret Hazer, Merter, Güngören, Osmanbey, Laleli, Zeytinburnu ve Bayrampaşa’daki esnafla yapılan bu anket sonucunda ‘Sentez Merter’in hayat bulduğunu dile getirdi.

Açıklamasında iskanı alınan, kat mülkiyetlerinin ve tapuları hazır olan ‘Sentez Merter’in uluslararası bir merkez şeklinde hayata geçtiğini belirten K-B Property Türkiye Genel Müdürü Kudret Hazer, tekstil ve hazır giyim sektörünün yoğun şekilde bulunduğu semtlerdeki güvensiz binaların alt katlarında yer alan plansız dükkanlar için modern şartlar sağlayan yeni nesil bir pazar yeri olarak düşünülebileceğini söyledi.

Vade farksız 24 ay taksitli dükkanlar

Paylaşılan detaylara göre, en kapsamlı yeni nesil kadın tekstil alışveriş merkezi şeklinde tanımlanan ‘Sentez Merter’de dükkan büyüklükleri 20 metrekareden başlıyor ve 100 metrekareye kadar çıkıyor. Ayrıca satış ve kiralama süreci süren dükkanların yüzde 50’lik kısmı şimdiden tamamen doldu. Satış fiyatları 8 milyon 140 bin liradan başlayan dükkanlar, vade farksız 24 ay taksitle satılıyor. Ayrıca hava parasının olmadığı kiralama sisteminde ise dükkanların kira fiyatları aylık 33 bin liradan başlangıç gösteriyor. 

Yükleme alanları, alışveriş merkezini gezenlerden bağımsız özel yük asansörleri ile bir tekstilcinin tüm ihtiyaçlarının karşılanması planlanıyor. Ulaşımın da son derece kolay olduğu ‘Sentez Merter’, metro ve raylı sistemin kesiştiği noktada bulunuyor. 

Web: www.sentezmerter.com 
Telefon: 0212 919 00 45


Geri Dön