02 / 05 / 2024

Akbük Rüya Evler'de yüzde 30 indirim imkanı!

Akbük Rüya Evler'de yüzde 30 indirim imkanı!

Didim Akbük Rüya Evler, birinci sınıf inşaat kalitesiyle, yeşil alanda yaşam fırsatını buluşturuyor; Rüya Evler 1, 2 ve 3 projesi, yüzde 30'luk indirim kampanyasıyla dikkat çekiyor




İnşaat sektöründe 20 yıllık deneyime sahip Sun İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen Didim Akbük Rüya Evler Projesi, sahiplerine yeşil ve maviyle bütünleşen ayrıcalıklı bir yaşam olanağı sunuyor.


Denize 600 metre, market ve hastaneye 150 - 200 metre yürüme mesafesinde olan Rüya Evler, Bodrum Havaalanı’na 40 dakika, Didim’e 15 dakika, İzmir'e 90 dakika, Kuşadası’na ise sadece 45 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Didim Akbük Rüya Evler 1 - 2 - 3 projesinde yer alan ve 160 metrekarelik ayrı mutfaklı 5+1 evler %30'luk özel fırsat kampanyasının ardından 259 bin TL.'ye alıcılarını bekliyor.


Proje Koordinatörü Aylin Aşkun Yüksel, özel mimari tasarımıyla, bütün evlerin deniz ve doğa manzaralı olduğunu ve Didim Akbük Rüya Evler'de birinci kalite malzeme kullanıldığını söyledi. 


Projeki evlerin yüzde 50’lik bölümünün satıldığını ve sahiplerinin konutlarında yaşamaya başladığını belirten Yüksel,  “Didim Akbük Rüya Evler, sadece yazlık olarak algılanmamalı. Burada dört mevsim yaşam olacak. Rüya Evler, büyük bir kompleks. Her etabı için ayrı olarak planlanan yüzme havuzları ve çocuk havuzları, fitness salonu, açık otopark, sosyal alan, yürüyüş yolları, özel peyzaj, çocuk oyun parkı, 24 saat güvenlik, geniş mutfak ve banyolarıyla, ev sahiplerinin rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamasını sağlıyor” diye konuştu.


Rüya Evler'de doğa ile iç içe bir yaşam hedeflediklerini vurgulayan Proje Koordinatörü Aylin Aşkun Yüksel, bu nedenle peyzaj çalışmalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi.


Projenin içinde bulunduğu toplam arazinin üçte ikisinin yeşil alana ayrıldığını hatırlatan Yüksel, “Didim Akbük Rüya Evler’de peyzaj olarak görsel bir şölen sunuyoruz. Konut sahipleri için doğanın içinde, modern hayatın bütün olanaklarını bir araya getiren bir yaşam alanı yarattık” dedi.



Gözlem Gazetesi


Geri Dön