17 / 05 / 2024

Akbük Rüya Evler nerede

Akbük Rüya Evler nerede

Didim Akbük Rüya Evler, birinci sınıf inşaat kalitesiyle, yeşil alanda yaşam fırsatını buluşturuyor; Rüya Evler 1, 2 ve 3 projesi, yüzde 30'luk indirim kampanyasıyla dikkat çekiyor

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı! Türkiye, uluslararası yatırımcıların radarında! 

Yabancılara konut satışında Haziran ayında tüm zamanların en yüksek rakamları kaydedilirken, 2022'nin ilk yarısında ise Ocak-Haziran rekoru kırıldı. İşte dikkatleri çeken yabancıya konut satışı verileri...

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolardaki büyük kırılmanın ne zaman yaşanacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kırılma yaşanacağını belirterek, enflasyon ile birlikte hissedilen gerçek dolar rakamını da açıkladı.

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Akzirve Satış Müdürü Hakan Sabbağ, son zamanlarda sık sık gündeme gelen yabancıya konut satışıyla ilgili yaptığı açıklamada, ocak-mart döneminde 14 bin 344 adetle tüm zamanların ilk çeyrek rekoru kırıldığını dile getirdi.

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı!

Konut satışları Haziran ayında büyük çıkış yakaladı. Satışları önceki aya oranla yüzde 127 artış sağlarken ilk 6 ayda yabancıya konut satışında tüm zamanların rekoru kırıldı! 

Yabancıya konut satışında rekor kırıldı!

Mart ayı konut satış rakamları açıklandı.  Konut satış rakamlarını değerlendiren Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, kent genelinde yabancıya konut satışında Mart ayı rekorunun kırıldığını dile getirdi. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Van'da ağır hasarlı evler yıkılıyor!

İran'da meydana gelen depremden etkilenen Van'da çalışmalar devam ediyor. Bölgede, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin tespit ettiği ağır hasarlı evler Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılıyor...

Azim Şahin: İskenderun'un imar planı hayal kırıklığı yaşattı!

İskenderun kent merkezi ve etrafında yer alan yeni 1/1000 ölçekli uygulama imar planı hakkında konuşan Şehir Plancısı Azim Şahin, uzun zamandır plansız kalan şehrin yeni imar planının hayal kırıklığı yaşattığını belirtti.

Akbük Rüya Evler nerede Haberi

Akbük Rüya Evler nerede


İnşaat sektöründe 20 yıllık deneyime sahip Sun İnşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen Didim Akbük Rüya Evler Projesi, sahiplerine yeşil ve maviyle bütünleşen ayrıcalıklı bir yaşam olanağı sunuyor.


Denize 600 metre, market ve hastaneye 150 - 200 metre yürüme mesafesinde olan Rüya Evler, Bodrum Havaalanı’na 40 dakika, Didim’e 15 dakika, İzmir'e 90 dakika, Kuşadası’na ise sadece 45 dakika yakınlıkta bulunuyor. 


Didim Akbük Rüya Evler 1 - 2 - 3 projesinde yer alan ve 160 metrekarelik ayrı mutfaklı 5+1 evler %30'luk özel fırsat kampanyasının ardından 259 bin TL.'ye alıcılarını bekliyor.


Proje Koordinatörü Aylin Aşkun Yüksel, özel mimari tasarımıyla, bütün evlerin deniz ve doğa manzaralı olduğunu ve Didim Akbük Rüya Evler'de birinci kalite malzeme kullanıldığını söyledi. 


Projeki evlerin yüzde 50’lik bölümünün satıldığını ve sahiplerinin konutlarında yaşamaya başladığını...