03 / 05 / 2024

Akçakoca Yaşlılar Konukevi'nin bakım ve onarımı yaptırılacak!

Akçakoca Yaşlılar Konukevi'nin bakım ve onarımı yaptırılacak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı Akçakoca Yaşlılar Konukevi binasının doğalgaz dönüşümü, PVC doğrama ve ısıcam dönüşümü, mutfak ekipman tadilatı ve yalıtım onarımını yaptıracak. İhalenin son teklif günü 09 Temmuz 2015.



AKÇAKOCA KONUKEVİ TADİLAT VE ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden:


1 - Düzce İli, Akçakoca İlçesi, Osmaniye Mah. 59 ada, 7 parselde kayıtlı taşınmaz üzerine bulunan Türk Kızılayı Akçakoca Yaşlılar Konukevi Binasının Doğalgaz Dönüşümü, PVC Doğrama ve Isıcam Dönüşümü, Mutfak Ekipman Tadilatı ve Yalıtım Onarımı Yaptırılacaktır.

2 - Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.

3 - İhaleye ait şartnameler “Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA” adresindeki Genel Müdürlüğümüzden, “Ahmediye Mah. Halk Cad. Esvafçı Sok. No: 8 Üsküdar/İSTANBUL” adresindeki İstanbul Müdürlüğümüzden 100,00 TL karşılığında temin edilebilecektir.

İdari, teknik ve mali şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecektir.

4 - Firmaların ihale zarflarını en geç 09.07.2015 günü saat 10:30’a kadar Genel Müdürlüğümüz İdari İşler Evrak Birimine vermiş/göndermiş olmaları gerekmektedir.

5 - 2 Nolu “Teklif ve Teminat Mektubu” zarfı 10.07.2015 günü saat 14:30’da Genel Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda açılacaktır.

6 - Postada meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.

7 - Telgraf, mail ve faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

8 - Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir.


Geri Dön